Vineri, 29 martie 2024 - 8:59:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mamă şi fiică în Playboy Germania


22 aprilie 2012

fete-play-gerÎn urmă cu doi ani, Simone Thomalla, vedetă din serialul „Tatort”, poza în Playboy, la 44 de ani. Ei bine, acum a venit şi rândul fiicei sale să arate cât este de sexy. Şi a făcut-o.

Sophia Thomalla este şi ea actriţă, cunoscută în Germania şi nu numai din serialul „Der Bergdoktor”. Iubită a vocalistului de la Rammstein, Till Lindemann, 49 de ani, Sophia a intrat şi ea în rândul iepuraşilor. A decis singură să facă acest pas, fără să îi ceară sfatul iepuroaicei-mamă. Cu rockerul s-a consultat. „Pe el l-am întrebat. Oricum ştia, dar mi-a spus: «Fă-o!». El este cititor de Playboy. Dar şi dacă mi-ar fi spus: «Nu, nu vreau să-mi văd aşa soţia» sau ceva de genul, nu putea să mă oprească. Îmi intrase în cap acest gând să pozez şi trebuia să îl urmez”, a declarat actriţa de 22 de ani.

Sophia a povestit că s-a înţeles mereu mai bine cu bărbaţii decât cu femeile. Mai ales că îi uneau pasiunile. Este fan Schalke 04, îi place berea, kickboxingul, scrima şi muzica dură. „Păpuşile Barbie nu m-au atras deloc”, spune ea. Dar acum, ea însăşi a devenit un fel de păpuşă. La care bărbaţii se uită cu multă poftă.

 

simone-thomallasofia-playboy


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro