Marţi, 23 aprilie 2024 - 12:39:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O unguroaică face echipa la AL Ahli VIDEO


9 aprilie 2012

orsi-feherQuique Sanchez Flores are un ajutor de nădejde în persoana iubitei sale. O unguroaică de 30 de ani, Orsi Feher, care a făcut carieră în modeling îi dictează fostului star de la Real Madrid pe cine să bage în teren.

Nu pierde niciun meci  şi nici în deplasările pe care echipa  le efectuează. Mai mult, mereu are ceva de comentat când Quique Sanchez Flores alcătuieşte primul "11". De multe ori, chiar ea a fost aceea care s-a ocupat de alcătuirea formulei câştigătoare.

„Vorbim mereu despre fotbal. Dimineaţă, la prânz şi seara. Avem o relaţie extraoridnară şi sunt topită să-i comentez greşelile lui Quigue. Niciodată nu s-a supărat. Nici atunci când i-am spus pe cine să bage şi pe cine să scoată din echipă", este declaraţia şoc a unguroaicei, care este de ani buni prietena antrenorului spaniol.

Orsi Feher este sora fostului fotbalist Miklos Feher, atacantul de la Benfica care a decedat pe teren în2004, pe 25 februarie, din cauza unor probleme cardiace. Antrenorul echipei din Lisabona era atunci Jose antonio Camacho, actualul manager de la Osasuna.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro