Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:46:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Învaţă să schiezi în România!


15 noiembrie 2015

În ultima săptămână a lunii noiembrie, Sinaia va găzdui cea de-a IV-a ediţie a „Criteriului Primei Zăpezi”, organizator: Asociaţia pentru Promovarea Turismului Prahova. Evenimentul are ca motto “Învaţă să schiezi în România!”.

 Manifestarea a fost creată în scopul promovării judeţelor Prahova şi Braşov, ca destinaţii pentru turismul activ şi nu numai, precum şi pentru prezentarea principalelor unităţi de cazare şi obiective turistice din Prahova şi Braşov şi pentru încheierea de contracte între agenţii şi unităţile de cazare.

 La eveniment vor reprezenta reprezentanţi ai unităţilor de cazare, administratori ai domeniilor schiabile, patroni ai unor unităţi de agrement, agenţii de turism, touroperatori români şi din Republica Moldova.

 În cadrul manifestării, pe 24 noiembrie 2015, la Centrul Internaţional de Conferinţe Casino Sinaia, de la ora 9.30, va avea loc Bursa de Turism, organizată cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism şi al Primăriei Sinaia – ocazie pentru reprezentanţii agenţiilor de profil şi cei ai unităţilor de cazare de a se întâlni şi a discuta despre ofertele pentru anul viitor . Vor avea loc, cu această ocazie, evenimente pentru promovarea judeţelor Prahova şi Braşov, a diverselor forme de turism din Prahova, a principalelor unităţi de cazare şi a obiectivelor turistice din Prahova.

De la ora 20.00, Hotel Internaţional Sinaia va găzdui Gala Premiilor Turismului Prahovean, în cadrul căreia vor fi decernate distincţii precum: restaurantul anului, hotelul anului, bucătarul anului, apoi va fi deschisă o expoziţie gastronomică şi de vinuri.

În perioada 23-27 noiembrie, se va desfăşura un Infotrip ce va reuni 50 de reprezentanţi ai agenţiilor de turism din România şi 20 din Republica Moldova, reprezentanţi ai presei şi alţi formatori de opinie din România şi Republica Moldova. Aceştia vor vizita Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Râşnov, Poiana Braşov.

Cele două judeţe - Prahova şi Braşov - vor fi promovate ca destinaţii de top pentru turismul activ, pentru sporturile de iarnă, fiind prezentate, cu acest prilej, principalele unităţi de cazare ce pot să primească turiştii trimişi de agenţiile de turism şi domeniile schiabile, încheindu-se contracte între agenţii şi unităţi de cazare.

De remarcat faptul că Federaţia de Promovare a Turismului din R.Moldova participă, în perioada 12-15 noiembrie, la Târgul de Turism al României, prilej cu care va fi semnat un acord de colaborare între federaţiile de turism dintre cele două ţări, care vizează susţinerea reciprocă a capacităşilor turistice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro