Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:32:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Opt articole care nu vor mai fi deloc la modă în 2017


31 decembrie 2016

Fiecare an aduce, in moda, noi tendinte, fapt ce inseamna ca articolele ce erau in trend in urma cu doar cateva zile ar putea fi considerate chiar invechite anul viitor.
Iata cateva piese care nu vor mai fi la moda in 2017.

 

 

Colierele choker au intrat in trend inca din iarna anului trecut si au fost unele dintre cele mai purtate accesorii in anul 2016. Vremea lor a trecut insa, iar anul viitor vor fi inlocuite cu alte coliere, din metal, scrie boredpanda.com.

 

 

Accesoriile cu tinte, foarte la moda in ultimul an, pot fi puse la naftalina in urmatorii ani, deoarece vor iesi din trend. Se vor purta, in schimb, mai multe bijuterii de texturi si culori diferite. Toate, la aceeasi tinuta. De exemplu, colierele de perle vor putea fi purtate cu un lantisor auriu si cu un colier cu pantantiv colorat.

 

 

In anul 2017, la moda nu va mai fi tenul perfect, obtinut cu un machiaj atent studiat (asa numita tehnica de conturare a fetei), ci chipul natural, cu un aspect usor umed. Potrivit boredpanda.com, o pudra in culori naturale este de ajuns pentru obtinerea acestuia, astfel ca vei salva nu doar foarte mult, ci si bani, fara teama ca vei fi demodata.

 

 

In cazul in care adori parul cret, e bine sa stii ca anul viitor se poarta buclele mari, lasate, cu aspect natural. Pe care le poti obtine simplu, fara sa iti mai arzi parul cu bigudiuri sau cu placa.

 

 

Anul viitor, articolele vestimentare din catifea vor fi la mare cautare, lasandu-le in urma pe cele din denim.

 

 

Fustele din tulle ies din moda anul viitor. Se vor purta, in schimb, cele clasice, care urmeaza linia corpului, lungi pana la jumatatea gleznei.

 

 

Hainele supradimensionate, foarte comode si la moda in ultimii ani, vor fi inlocuite de cele care urmaresc linia taliei.

 

 

 Pantofii sport cu toc ascuns nu se mai poarta in 2017. Vor fi inlocuiti cu... pantofii clasici, cu toc mediu, care pot fi purtati la tinutele de zi cu zi.


SURSA: http://www.9am.ro/


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro