Joi, 28 martie 2024 - 2:33:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşteanca Agatha Toma este Miss România 2014


3 iunie 2014

Sâmbătă, 31 mai 2014, la Bucureşti s-a desfăşurat finala Concursului Naţional MISS ROMÂNIA 2014, eveniment produs de Organizaţia Miss România.

Marele premiu care constă într-o bursă de studii universitare de 3 ani la unul dintre cele 70 de programe de licenţă ale Universităţii Spiru Haret a fost cucerit de ploieşteanca Agatha Toma.

Spectacolul a fost difuzat în direct pe TVH. Cele 10 finaliste care au concurat pentru titlul Miss România 2014 s-au dovedit talentate, frumoase, dar şi inteligentă.

Tânăra în vârstă de 20 de ani este studentă şi este pasionată de artă, muzica şi dans.

„Mă bucur foarte mult pentru câş ţi garea acestui titlu. Până acum am participat strict la concursuri de muzică, teatru şi dans, obţinând premii importante, dar acest titlu mă face fericită. Îmi place foarte mult să cânt şi sper să ajung o artistă importantă. Colegele de concurs au fost admirabile”, a spus după competiţie, Agatia Petronela Toma.

"Marele premiu a fost o bursă de studii universitare de 3 ani la unul dintre cele 70 de programe de licenţă ale Universităţii Spiru Haret. Câştigătoarea este Agatia Petronela Toma, studentă, din Ploieşti, care are 20 de ani şi este pasionată de artă. Cele 10 finaliste care au concurat pentru titlul Miss România 2014 s-au dovedit talentate, frumoase, inteligente şi tonice", informează Organizaţia Miss România, într-un comunicat de presă remis duminică Agerpres.

Despre Agatha Toma

Născută la Ploieşti, Agatha Toma este o tânără speranţă a scenei româneşti. În vârstă de 20 ani, ploieşteanca Agatha face muzică de când se ştie.De aproximativ 17 ani, face muzica fiind o speranţă a industriei muzicale ploieştene. Poliglotă, juna din “urbea lui nenea Iancu” cântă în limbă: spaniolă, engleză şi greacă, melodii din repertoriu internaţional. Chiar şi Whitney Houston, ar putea fii într-o zi invidioasă pe vocea sa.Pe lângă muzică, joacă şi în piese de teatru, aducând de fiecare dată aplauze din partea publicului.

Ultima piesă în care a jucat Agatha Toma, a fost “Gemenele Senatorului” aceasta fiind “soţie de senator”. Instruită la Palatul Copiilor din Ploieşti, a reuşit să câştige împreună cu colegii de trupă Marele Premiu, la a-15-a ediţie a Festivalului Naţional al Teatrelor de Revistă pentru copii, de la Buşteni. Eleva profesorului Corneliu Irimia (Palatul Culturii) s-a impus prin vocea sa la acţiunile desfăşurate de elevii de la palatul Copiilor.

Mai mult, la festivalul de la Buşteni a fost desemnată “Cea mai bună voce a festivalului”.

Peste zeci de turnee şi premii, peste zeci de apariţii pe scenele naţionale. Cum este posibil acest lucru pentru o tânără domnişoară?

Agatha Toma, este o ploieşteanca drăguţă şi modestă. Cunoscând-o, îţi dai seama că succesul nu o va ocoli şi peste ani, va reprezenta scenă românească peste tot în lume. Modestia ei, o face să fie apreciată şi respectată de publicul prezent la orice eveniment cultural.

“Consider că sunt o persoană norocoasă.. sunt sinceră şi optimistă.. îmi place să am câţi mai mulţi prieteni… iubesc muzica, dansul şi teatrul… sunt o fire visătoare şi cred că cel mai mult pe această lume contează să îi ai mereu alături pe cei pe care îi iubeşti cu adevărat…” a declarat pentru stiriactuale.ro şi blogul InfoPloiestiCity cu sinceritate şi modestie Agatha.

 

 

foto:evz.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro