Marţi, 16 aprilie 2024 - 11:31:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BOMBĂ! Badea a înşelat-o pe Carmen Brumă cu Oana Zăvoranu!


4 septembrie 2012

oana-zavoranu-mircea-badeaOana Zăvoranu a pornit un atac fără precedent la adresa lui Mircea Badea. După ce bruneta a dezvăluit că s-a iubit cu vedetă de la Antena 3 în urmă cu câţiva ani, el a negat şi a dat de înţeles că totul este o fabulaţie.

Zăvo nu a suportat această "aroganţă" şi l-a atacat fără niciun menajament pe Badea. Ea a dat de înţeles că Mircea a înşelat-o pe Carmen Brumă cu ea.

Oana Zăvoranu îl numeşte pe fostul ei iubit "găină speriată", "clovn", "saltimbancul mahalgiu", "mârlan mincinos", "muiere nef... ă", iar despre Carmen Brumă spune că este un "fotomodel wannabe".

"Surprinzător, acum puţin timp, am avut parte de o reacţie de "găină speriată"din partea unui "ciumpalac" care CULMEA! Se dă mare MASCUL, şi care însă nu a fost în stare să îşi asume o chestiune din trecut... oooops, am uitat că el în perioada aceea avea o "mirifică şi perfecata poveste de dragoste" cu o aşa zisa fătuca care se chinuie din greu şi ne este prezentată până la intoxicare pentru a ne povesti ce perfectă e, ce mirific şi unic arata, şi mai ales cât de "mult" se iubesc ei de 12 ani"... no shitt!... ce fraieri vă cred ăştia pe voi, cititorii:)))... mergând mai departe am priceput că dacă "topmodela""wanna be" ar fi aflat că, în timp ce ea ştia că ei se" iubesc de crapa", el calcă strâmb (eu eram liberă la acea vreme, sac!)... probabil că dormea pe balcon la mamaie cu posterele alea cu Sabrina şi femei dezbrăcate deasupra pătuţului de rogojinuta:)... deh... acum să nu fim răi ca unii stau claie peste grămadă, nu pot toţi să se nască în Primăverii sau Dorobanţi ca mine:)))... că tot cu "mamaie" sta şi acum, nu ştiu sigur dacă tot posterele din Hustler le are pe perete:))... aşa că s-a gândit ciumpalacul, ca cel mai indicat ar fi să nege orice implicare cu mine, pentru că, nu-i aşa, o "duduita" ca mine "neaparuta prin presa sau tv" ar găsi un moment prielnic să spună că a avut o "poveste de dragoste" cu el, acest, "Alain Delon în mizerie", ca el e o rampă de lansare... da, în cap cred:)))... eu fiind şi pe la începutul carierei mele:)).. eu acum debutez:)).. şi ca "dupe" el "moare şi mai ales se "sinucide toate femeile "dupe " planeta", a scris Oana pe pagina de Facebook.

Zăvo aşteaptă ca Mircea Badea să reacţioneze imediat, însă îl sfătuieşte să ia calmante înainte.

"Şi să vedem saltimbancul mahalagiu şi isteric al ţării pe unde scoate cămaşa şi cum îi explica "superbei", cum e cu relaţiile astea extra relaţiile de bază (cică!!!!)... hai că abia aştept Mirciulica duru-duru (să nu fiţi răi să vă gândiţi la rimă de la final:)) cât de "dur" şi de "rău" vei fi tu acum, când chiar ai fost mârlan şi mincinos... te aştept cu răspunsul tău de muiere nef---ta cât de repede poţi tu, dar dacă vrei sfatul meu sincer, eu te sfătuiesc să iei un Xanax sau Distonocalm înainte, să nu faci cumva spumiţe la guriţa", a completat ea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro