Vineri, 29 martie 2024 - 12:56:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ştii care este ţara cu cei mai mari... sâni?


16 februarie 2012

sani2Brazilianca Sheyla Hershey din Brazilia a intrat în Cartea Recordurilor pentru cei mai mari sâni. E adevărat, nu sunt naturali şi femeia a avut nevoie de 9 operaţii şi aproape 4 litri de silicon pentru a ajunge aici, dar a bătut recordul, ajungând la o măsură de 38KKK. Pentru a vă face o idee, cea mai populară măsură la sutien în Anglia în 2010 a fost 36D.

Şi dacă aţi aflat unde găsiţi cei mai mari sâni din lume, vă prezentăm mai jos mai multe lucruri inedite despre aceste părţi ale corpului uman.

GoTopless.org este o organizaţie americană care pretinde că femeile au acelaşi drept constituţional de a fi topless în public ca şi bărbaţii. Organizaţia are întâlniri periodice la care toate membrele sunt topless.

Nu există doi sâni complet identici, aşa că de obicei sânul stând este mai mare decât cel drept. De cele mai multe ori diferenţa este atât de mică încât nici măcar nu se observă. Sfârcurile au şi ele dimensiuni diferite şi, de obicei, fiecare dintre ele este îndreptat în altă direcţie.

Nu e nimic nou pentru nimeni, dar un nou studiu realizat de Universitatea Victoria din Wellington arată că că sânii sunt primul lucru pe care bărbaţii îl observă la o femeie şi că sunt partea corpului pe care o privesc cel mai mult. Nu-i nimic ruşinos în asta, pentru că un alt studiu arată că privitul sânilor timp de 10 minute pe zi poate îmbunătăţi sănătatea unei persoane şi îi poate prelungi viaţa cu cinci ani.

Un studiu realizat de producătorul de sutiene Triumph a descoperit că femeile britanice au cei mai mari sâni din Europa. Mai mult de jumătate dintre femeile din această ţară poartă mărimea D. Danemarca se află pe locul doi, iar Olanda se află pe locul trei. Pe ultimul loc în top se află Italia, în care 68 la sută dintre femei au mărimea B la sutien.

Greutatea medie a unui sân este de aproximativ jumătate de kilogram şi fiecare sân contribuie cu 4 sau 5 la sută la grăsimea corpului şi, reprezintă, astfel, 1 la sută din greutatea totală a unei femei obişnuite.

Atunci când femeile au 20 de ani, sânii sunt compuşi din grăsime, glande mamare şi colagen, acesta din urmă fiind şi cel care îi menţine firmi. Pe măsură ce femeia îmbătrâneşte, glandele mamare şi colagenul se micşorează şi sunt înlocuite de tot mai multă grăsime. Iar asta contribuie la faptul că aceştia îşi pierd din ce în ce mai mult din fermitate.

Femeile care aleg să apeleze la implanturi mamare sunt de trei ori mai predispuse la sinucidere, risc care creşte odată cu vârsta, afirmă un studiu. În 2007 medicii plasticieni au explicat că e greu de crezut că toxicitatea din silicon are o legătură cu sinuciderea. Cel mai probabil femeile care au recurs la această operaţie ar putea avea labilităţi psihice care să le predispună la sinucidere.

În mai multe cazuri, implanturile cu silicon ale femeilor le-au salvat acestora viaţa, acţionând ca nişte perne care au atenuat un şoc. Aşa s-a întâmplat, zilele trecute, cu deţinătoarea celor mai mari sâni din lume, Sheyla Hershey, salvată de implanturi în ciuda faptului că airbagurile maşinii sale nu s-au deschis în urma unui accident, şi tot aşa s-a întâmplat cu femei împuşcate în piept şi care au supravieţuit datorită sânilor.

Două milioane de femei din Statele Unite ale Americii au implanturi mamare şi această intervenţie se află pe locul 1, depăşind rinoplastia şi liposucţia. Vârsta medie la care femeile apelează la implanturi este, în SUA, 34 de ani.

În Hong Kong poţi obţine o diplomă de la Universitatea Politehnică  în Studiul Sutienelor. Absolvenţii sunt învăţaţi să facă design-ul şi să construiască un sutien (nu, nu e deloc vorba de a-l coase).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro