Joi, 25 aprilie 2024 - 2:19:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tatăl Mădălinei Manole e negru de supărare


2 iulie 2012

madalinaPeste aproximativ două săptămâni, se împlinesc doi ani de când Mădălina Manole a urcat la cer într-o ultimă interpretare a unei triste partituri. De atunci, anchetatorii sunt, pentru a doua oară, în faţa unui verdict ce va duce dispariţia, pe cât de fulgerătoare, pe cât de brutală a artistei, către o implacabilă sinucidere. Tot de atunci, lui Ion Manole, tatăl Mădălinei, îi plânge sufletul că nu are puterea, măcar ca o palidă consolare, să-i ridice fetei sale o cruce creştinească la mormânt. Singurul care ar putea să construiască piatra funerară este soţul artistei, Petru Mircea, dar, în cei doi ani scurşi de la moartea ”fetei cu părul de foc”, acesta nu a dat nici cel mai mic semn că ar avea asemenea intenţii.

“Mormântul din Cimitirul Bolovani din Ploieşti, în care fata mea îşi doarme somnul de veci, este concesionat pe 49 de ani pe numele lui Petru Mircea. Au trecut doi ani şi nu i-a făcut o cruce la mormânt. E trist şi dureros....Administraţia Domeniului Public i-a eliberat la un moment dat şi o autorizaţie de ridicare a pietrei funerare care însă a expirat. A fost valabilă trei luni, de la data de 12 iulie 2011 la data de 12 septembrie 2011 dar el nu s-a dus să o reînnoiască. Omul ăla nici măcar nu s-a sinchisit să facă ceva la mormântul soţiei lui pe care spune tuturor că a iubit-o enorm. Cum a iubit-o? Aşa?...Mă doare sufletul că, nici acum, după doi ani, Petru Mircea nu i-a făcut fetei mele o cruce creştinească la mormânt, dar nu am nici o putere. Eu nu am voie să fac nici un fel de construcţie acolo, nu-mi permite legea...În ziua în care se vor împli doi ani vom merge la mormânt cu o floare şi o vom jeli cu sau fără cruxcea construită la căpătâiul ei", s-a destăinuit cu amărăciune, Ion Manole.

Cei doi ani care s-au scrus de la moartea fetei sale coincid, pentru Ion Manole, cu o altă mare tristeţe. Tatăl artistei nu a reuşit să-şi vadă, măcar pentru o secundă, nepotul, băieţelul Mădălinei şi al lui Petru. Cu toate încercările disperate, dublate de o acţiune în justiţie în care a avut câştig de cauză, Ion Manole nu s-a putut apropia de micuţul lui nepot. "Nu mă lasă să-l văd...Nu vrea şi pace cu toate că am avut şi un act eliberat de instanţă. Înainte cu doar câteva zile ca executorul să-l execute silit şi să-mi dea astfel voie să-mi văd în sfârşit nepotul, acest om a recurs la o stratagemă. I-a făcut mutaţie băieţelului pe adresa bunicilor paterni care stau la Botoşani şi l-a mutat acolo. Copilul oricum stătea la ei, dar acum l-au mutat cu acte în regulă, cum se spune. Exact când să vină executorul, a depus actele la dosar pentru a dovedi mutaţia copilului la Botoşani. Acum, eu trebuie să i-au totul de la capăt pentru că e vorba de o altă adresă, de un alt oraş...Şi, oricum, va trebui să-mi explice cineva de ce pe mutaţia lui şi a copilului este trecut numărul 11 la adresă, iar în actele părinţilor lui Petru, în dreptul străzii de domiciuliu (n.r. Caşin) scrie numărul 28. Eu unde mă duc să-mi văd nepotul? Poate Poliţia e în stare să elucideze misterul...Oricum, dacă nu-l aduce la Bucureşti, eu nu intru în casa criminalului să-mi văd nepotul!", şi-a strigat durerea Manole, tatăl "fetei cu părul de foc


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro