Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:41:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Care sunt obiectele pe care să nu le faci niciodată cadou


17 februarie 2017

Marea prezicătoare Baba Vanga spunea: „De unele cadouri bucură-te, de altele – apără-te!”. Într-adevăr, există daruri care pot aduce energie negativă.

Vă prezentăm  7 cadouri pe care să nu le primeşti şi să nu le faci niciodată:

1. Mănuşi

Această piesă vestimentară este implicată în foarte multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalităţii. De aceea, ar fi bine să faci schimb de mănuşi. (cum se spune în popor, ochi pentru ochi).

2. Cuţit

Cuţitul, foarfeca sau orice alt obiect ascuţit trebuie să ţi-l cumperi singur. Lucrurile cu vârf ascuţit acumulează prea multă energie negativă. Dacă cel care îţi face un cadou de acest tip insistă să-l primeşti, ar fi bine să-l cumperi de la el, măcar cu o sumă simbolică.

3. Batistă pentru nas

În culturile multor popoare, există obiceiul de a da batiste la înmormântări. Acest accesoriu este strâns legat de lacrimi şi durere. Unde mai pui că şerveţelele de hârtie sunt mult mai practice şi mai comode.

4. Perle

Un astfel de cadou poate aduce necazuri, pierderi şi boli. În multe ţări, perlele simbolizează lacrimile văduvelor şi a orfanilor.

5. Ceas

Acest obiect contorizează timpul. Chiar dacă nu pare să fie nimic special, ceasul tinde să se oprească. Ca acest cadou să nu simbolizeze sfârşitul unei vieţi fericite, ar fi bine să-i dai donatorului câteva monede.

6. Oglindă

Este un obiect prea misterios pentru a-l primi în dar cu uşurinţă. Se spune că oglinda îţi poate lua frumuseţea, tinereţea şi vitalitatea. În deosebi, trebuie să te temi de oglinzile vechi.

7. Portmoneu

Primind în dar un portofel gol, rişti să pierzi norocul la bani. De aceea, în el trebuie să fie măcar un bănuţ.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro