Joi, 25 aprilie 2024 - 8:06:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O letoniancă a câştigat titlul de Miss European Tourism 2014


7 iulie 2014

“Miss European Tourism 2014” a fost desemnată vineri seară la Buşteni. 40 de concurente din mai multe ţări s-au întrecut la frumuseţe la concursul internaţional care a avut loc la Castelul Cantacuzino. Aspirantele la miss au defilat în costume naţionale specifice ţărilor din care provin, dar şi în alte ţinute.

Blonde, brunete sau roşcate, dar mai ales tinere şi foarte sexy, cele 40 de participante la finala concursului “Miss European Tourism 2014” s-au străduit să-i convingă pe membrii juriului că sunt cele mai frumoase reprezentante ale ţărilor din care provin. 

În spectacol, concurentele au prezentat costumele naţionale ale ţărilor din care provin, diferite colectii de lenjerie intimă, dar şi tinute elegante, de seară.  Cea mai aşteptată a fost cu siguranţă proba în care fetele au defilat în lenjerie intimă. În ciuda celor zece grade Celsius, arătate de termometre, concurentele au încălzit atmosfera, iar spectatorii au uitat de frigul de afară.

Bătălia pentru titlu a fost foarte strânsă. Juriului i-a fost greu să aleagă dintre reprezentanta Letoniei şi cea a Ucrainei. Până la urmă, concurenta din Letonia, în vârstă de 21 de ani, a obţinut coroana de Miss Tourism Europe. Reprezentanta României a câştigat titlul de Miss Buşteni.

În cea de-a doua zi (sâmbătă, 5 iulie 2014) finalistele Miss European Tourism 2014 au avut parte de o surpriză de proporţii, pregătită special pentru ele de către edilul-şef al oraşului Buşteni, Emanoil Savin. După ce au vizitat câteva obiective turistice din oraş, tinerele au fost invitate la Fun Park Kalinderu, unde s-au plimbat cu săniuţele, apoi au admirat împrejurimile din elicopter. Ziua s-a încheiat cu un barbeque party, organizat în apropierea parcului de distracţii.  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro