Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:29:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Într-un meci de tot râsul, Petrolul a fost învinsă de echipa ziariştilor ploieşteni!


26 mai 2014

Pe excelenta bază sportivă de la Crângu lui Bot, duminică a avut loc o întâlnire, mai mult decât amicală, între o echipă formată din ziarişti ploieşteni şi una încropită din personal administrativ al clubului petrolist, „plombată” cu câţiva ziarişti care s-au jurat că ştiu să dea cu piciorul într-o minge adevărată.

 A rezultat un meci amuzant, cu o risipă de efort lăudabilă, dar cu nu mai puţin de 13 goluri, dintre care 8 în poarta Petrolului.

Meciul a trebuit să fie întrerupt de câteva ori datorită unui câine negru intrat pe teren, care a lătrat la maniera de arbitraj a centralului Valentin Istudor, evidentă în favoarea...ambelor echipe. Acesta a ieşit de pe teren numai în urma unei promisiuni de a se plimba pe lânga grătarul care se pregătea pentru combatanţii înfometaţi de efortul supraomenesc depus pe teren. De altfel, imediat după fluierul final al arbitrului, jucătorii au plecat, în pas alergător, spre masa plină cu bucate „grătuite”, puternic mirositoare, plus bere rece şi răcoritoare. Toate oferite cu generozitate de conducerea administrativă a FC Petrolul, care, potrivit ofiţerului de presă Cristi Notaru, îşi doreşte o întâlnire pe bune cu media ploieşteană, la o dată cât mai apropiată.

La fluierul arbitrului susmenţionat, la centrul terenului s-au aliniat următorii jucători: Bogdan Chitic, Marian Bocan, Bogdan Enache, Ionuţ Dumitrache, Marius Pantaie, Bebe Ioniţă, Vlad Ioniţă, Marcel Marin, Ionel Luţan, Cristian Notaru – la PETROLUL, Ionuţ Pană, Ciprian Radu, Sorin Georgescu, Robi Eparu, Dani Eparu, Mihai Toma, Marian Dima, Adrian Făgărăşanu, Dani Cozarek, Răzvan Negoiţă – ZIARIŞTI.

Delegat FRF: Cristian Angelescu
Momente vesele: Paul Ruse Marin
Arbitru asistent: Vlad Dumitrescu
Observator: Ioan Jean Popescu
Copil de mingii: Mario, 7 ani, un talent fotbalistic, despre care cu siguranţă vom auzi peste câţiva ani.



 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro