Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:20:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Agenţiile de modelling sunt reţele de prostituţie?


26 mai 2012

roxanaSute de agenţii din România vând vise adolescentelor, cărora le promit o viaţă strălucitoare pe catwalkurile din lumea întreagă. În multe cazuri însă, visele se pot transforma în coşmaruri, iar candidaţii la celebritate ajung furnizori de servicii sexuale contra cost, spune modelul Roxana Ilie.

"Am avut o prietenă care printr-o agenţie judeţeană a fost luată şi dusă în Turcia. Fetele duse acolo erau mai întâi dame de companie, iar mai târziu ajungeau să se prostitueze. Unele fete sunt nişte victime, sunt lipsite de informaţii, dar multe din ele cred că o fac de plăcere. Sunt foarte multe fete care sunt paravanele unor agenţii în spatele cărora se află adevărate reţele de prostituţie. Văd tot mai multe tinere care spun că este uşor să fii fotomodel în Milano sau mai ştiu eu unde. Alea nu au habar ce înseamnă să fii model. E foarte greu să fii model de succes, trebuie să munceşti mult. Este dezolant să vezi că tot mai multe fete folosesc această meserie ca un pretext, pentru a ascunde adevărata lor ocupaţie", a declarat Roxana Ilie, în emisiunea "Poveştiri adevărate", de la Acasă TV, precizând că ea a reuşit să stea departe de "cercurile dubioase" datorită mamei sale, care a însoţit-o la aproape toate prezentările de modă.

"Dacă o să am o fată nu am să o las niciodată să urmeze această meserie. Am să încerc să o canalizez pe cu totul altceva. Acum îmi dau seama cât de riscant este şi la ce riscuri m-am supus. Cât am fost micuţă, mama mea m-a însoţit peste tot şi acum îi înţeleg toate stările de panică. Aşa am reuşit să nu intru în anturaje dubioase. Totul ţine de părinţi, nu de fete. Ele îşi doresc să ajungă modele, însă părinţii sunt obligaţi să se intereseze dacă agenţia cu care semnează este serioasă, dacă managerul este de încredere... ", a adăugat modelul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro