Marţi, 19 martie 2024 - 5:15:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Metodele actuale de copiat la examene


23 iunie 2014

După apariţia pe piaţă a smartphone-urilor, a smartwatch-urilor, a ochelarilor Google, elevul modern are o varietate de gadget-uri pe care le-ar putea folosi pentru a trişa la examene, scrie într-un articol CNN.

În prezent, profesorii nu numai că trebuie să fie vigilenţi în sala de examinare, ci trebuie să fie la curent cu toate noile tehnologii apărute. "Consider că toate aceste tehnologii vor reprezenta o problemă. Vor exista consecinţe care nu pot fi încă prevăzute", a declarat Larry Rosen, profesor la Universitatea din California.

Unele dispozitive sunt imposibil de văzut, cum ar fi aşa-numitele căşti Bluetooth "invizibile". Acestea dspun de un microfon minuscul, care este legat de un telefon mobil. Astfel de dispozitive pot fi folosite pentru a primi răspunsuri de la cineva din exterior.

China pare să fie ţara care ne arată cum să luptăm împotriva copiatului. În şcolile şi universităţile din China se folosesc noile tehnologii pentru a combate "trişatul high-tech" de mai bine de un an. Membrii comisiilor de examinare folosesc monitorizarea semnalelor radio şi verificarea studenţilor cu scanere pentru a se evita copierea.

 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro