Joi, 28 martie 2024 - 6:31:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Weekend incendiar în AFI Palace Ploieşti


5 septembrie 2014

AFI Palace Ploieşti a  pregătit o serie de surprize pentru acest sfârşit de săptămână. Atmosfera va fi aprinsă şi stinsă la propiu, în cadrul unor evenimente speciale.

Competiţie”Pompierul de Fier”

Vineri, 5 septembrie, începând cu orele 13:00, Falck Fire Services va întâmpina vizitatorii AFI Palace Ploieşti cu prima ediţie a concursului „Pompierul de fier”. Evenimentul va fi organizat cu ocazia Zilei Pompierului, în parteneriat cu AFI Palace Ploieşti şi ARTSANI.

Competiţia va consta în replicarea intervenţiei unui pompier aflat în misiune şi vor concura atât echipe naţionale, cât şi internaţionale, compuse din pompieri militari şi din serviciul privat. De asemenea, copiii se vor putea bucura de momente surpriză, special pregătite pentru ei. „Pompierul de Fier”  se va desfăşura în parcarea AFI Palace Ploieşti, în zona Iris, în intervalul 13:00 – 18:00.

Cupa AFI la Street Dance

Sâmbătă, pe 6 septembrie, atmosfera din AFI Palace Ploieşti va continua să fie încinsă, de această dată pe ringul de dans. Cupa AFI la Street Dance va oferi ocazia pasionaţilor de dans să îşi demonstreze talentul şi să concureze pentru voucherele în valoare de 300, 500 şi 1000 lei şi multe alte surprize. Concursul va avea loc la etajul 1,  începând cu orele 12:00. În competiţia de Street Dance s-au înscris până acum mai multe trupe din Ploieşti, Bucureşti şi Târgovişte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro