Vineri, 29 martie 2024 - 2:14:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bahmu: "Prigoană nu se mai spăla cu săptămânile"


20 septembrie 2012

Silviu_Prigoana__Adriana_BahmuteanuDeclaraţiile lui Silviu Prigoană, din motivaţia depusă la Judecătorie, potrivit cărora Adriana Bahmuţeanu nu şi-a îndeplinit obligaţiile de soţie, au scos-o din minţi pe vedetă. Bahmu îl contracarează puternic pe soţul ei şI a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare, despre ultima perioadă a căsniciei lor. Bruneta susţine că a făcut tot posibilul să menţină armonia în timpul mariajului, însă s-a lovit de un impediment care ar pune pe fugă orice femeie: potrivit spuselor ei, Prigoană ar fi certat cu apa şi cu săpunul şi s-ar fi încăpăţânat să nu treacă pe la duş perioade foarte lungi.

Bahmu a dezvăluit motivele uluitoare pentru care ea şI Prigoană ajunseseră să întreţină relaţii sexuale destul de rar. Adriana Bahmuţeanu este uluită de declaraţiile soţului ei şi a dezvăluit, în premieră, pentru CANCAN.ro, amănunte incendiare din dormitorul lor. Deşi susţine că era atrasă sexual de partenerul ei şI că şi-a manifestat de multe ori dorinţa de a întreţine relaţii sexuale, motivele pentru care cei doi soţi au ajuns să petreacă momente romantice destul de rar sunt de-a dreptul surprinzătoare:

"Eu spun că mi-am îndeplinit atribuţiile de soţie. În primul rând, eu în ultimii cinci ani am fost gravidă de trei ori şI nu puteam să rămân însărcinată singură. În al doilea rând, în perioadele de după naştere şI de după lăuzie, m-am confruntat cu o mică problemă: soţul meu mă înjură şi stătea nespălat cu săptămânile. Eu i-am atras atenţia că nu e ok, că doar niciunei femei nu-i vine cheful cu soţul ei nespălat. De multe ori, eu l-am luat şi l-am băgat în baie cu forţa, l-am spălat ca pe copilul meu, îi făceam duş, îl frecam cu peria, îl tundeam, îl bărbieream, îl dădeam cu parfum de parcă era copilul meu. Mă şi înjura că îl dau cu parfum, că el nu suporta mirosul. Dădeam şi cu spray-uri în cameră, se mută în altă cameră, că nu suporta. Vă daţi seama, un om gras, nespălat... Aveam musafiri, stătea la şpriţ şI dup-aia se ducea direct şi se culca, fără să mai treacă pe la duş", a povestit Bahmu, pentru CANCAN.ro.

"Prigoană îşi mai dorea copii"

Mai mult, vedeta susţine că şi-a îndeplinit cu succes şI obligaţiile de mamă, fiind extrem de preocupată de creşterea şI de educaţia celor doi copii ai lor: "El spune că nu aveam eu grijă de copii şI că se ocupă el. Dar se contarzice singur, că pe de altă parte spune că el era foarte ocupat. Până una, alta, eu am dus copiii la grădiniţă, eu i-am dus la doctori, o aveam pe mama care mă ajută cu ei. Păi cine nu ar vrea să se ocupe coneva din familie de copii, în locul unei bone? Cred că toată lumea. Prigoană refuză să vorbească cu mine. Dacă el vrea divorţul, i-l acord, ce să fac? Că dragoste cu sila nu se poate. Copiii nu întreabă de el iar asta mă îngrijorează. Eu nu vreau să le stric relaţia cu tatăl lor, din contră. Dacă cei mici ar vrea să vorbească cu el, l-aş suna imediat, i-aş da mesaj. Eu nu înţeleg de ce ne-am căsătorit de atâtea ori. Mai mult, îşi mai dorea copii, eu chia nu mai înţeleg deloc", ne-a mai spus Bahmu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro