Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:24:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Luminiţa Perijoc ar putea să joace într-o piesă de teatru cu... pe Vin Diesel


3 septembrie 2012

luminitaLuminiţa Perijoc, faimoasa violatoare a taximetristului din Tulcea, a devenit, peste noapte vedetă. Într-o societate normală, un astfel de personaj abject, cu un trecut tulbure, ar fi ignorat, însă la noi este promovat excesiv.

George Ciubotaru, un cunoscut regizor, vrea să o facă vedetă pe Luminiţa şi a anunţat că este dispus să îi ofere un rol în piesa "Micuţa Portugheză". În măsura în care aceasta va fi găsită nevinovată, are ocazia să îşi creeze un nume în teatru, este convins regizorul, care îi promite că răsplată o întâlnire cu idolul ei, Vin Diesel, unul dintre cei mai promiţători jucători de fotbal american, pe vremea când era în liceu, dar care a ales să se dedice exclusiv carierei de actor.

"Personajul în cauza seamănă izbitor cu Luminiţa din Tulcea. Are aceeaşi predispoziţie hiper-sexuala cu uşoare tendinţe de nimfomanie, pe care şi le ascunde cu abilitate sub masca alter-egoului ei. Pe Luminiţa o vreau ca actriţa în piesa noastră, în rolul principal. Departe de mine să contest prestaţia Andreei Podarescu, însă Andreea este foarte bună pe rolul pe care l-a avut până la plecarea Roxanei Marinescu. Acela de personaj eminamente negativ. Revin la Luminiţa, ea, datorită asemănării cu personajul, mă atrage din punct de vedere profesional. Îi pot chiar facilita, ca recompensă pentru apariţia în piesa de la Sankt Petersburg Pub, o întâlnire cu idolul ei, Vin Diesel. Am lucrat cu actori că Van Damme, Keanu Reeves, Alec Baldwin, Colin Firth sau Sharon Stone. Prin relaţiile mele la casele de producţii şi studiourile din SUA, sunt încredinţat că îi putem aranja o întâlnire cu Vin", a declarat George Ciubotaru pentru STL.RO.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro