Vineri, 29 martie 2024 - 2:29:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Monica Gabor nu huzureşte în America


14 martie 2014

Nu de puţine ori s-a scris că Monica Gabor duce o viaţă de huzur în America, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Fosta soţie a lui Irinel Colubeanu a scris pe Facebook un mesaj emoţionant prin care mărturisea că nu este fericită.

"Sunt tristă...Dar e normal să fim şi trişti, nu? Cine poate să fie fericit în fiecare zi? Nu eu...acesta e un lucru sigur. E greu să te uiţi mereu la partea plină a paharului, să fii fericit pentru ce ai şi să nu fii nemultumit pentru ce nu ai.

E practic deasupra puterilor noastre. Câţi dintre noi nu încercam in fiecare zi sa evoluam spiritual, să practicam compasiunea, iertarea şi acceptarea? Dar să şi reuşim să punem aceste lucruri în practica can be very challenging.

Se pare că am nevoie sa evoluez mai mult spiritual, sper că aceasta este calea către pace...Este singurul lucru pe care mi-l doresc: PACE

Cine a reuşit să îşi găsească un echilibru interior constant? Vă rog să îmi spuneţi şi mie cum. Apreciez fiecare răspuns. Aveţi grijă de voi", a scris Monica Gabor pe pagina de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro