Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:47:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dupa "Balena albastra", un nou joc mortal devine din ce in ce mai viral pe Facebook!


22 martie 2017

Cu totii ati citit probabil despre morbidul joc "Balena albastra", care face din ce in ce mai multe victime in randul adolescentilor.

O noua activitate de acest gen devine virala pe retelele de socializare din Rusia, si a facut deja o victima. Copiii de varste fragede, in special fetele, sunt invatati cum sa devina zane.

Iata ce mesaje primesc minorii racolati de catre raufacatori:

"Vrei sa devii o zana? Acum este foarte simplu, nu trebuie decat sa urmezi aceste instructiuni. La miezul noptii, atunci cand toata lumea doarme, ridica-te din pat, da roata camerei de trei ori si spune fraza magica. Ulterior mergi la bucatarie dar ai grija ca nimeni sa nu te observe, altfel magia nu isi va face efectul. Deschide gazul de la toate arzatoarele aragazului, dar nu il aprinde, nu vrei sa te arzi nu? Dupa ce ai facut asta lasa usa deschisa si mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu il vei respira in somn, iar dimineata, cand te vei trezi, vei observa ca te-ai transformat in zana. Vei fi zana focului!".

Micuta Sofia s-a lasat pacalita insa "sansa" ei, daca putem spune asta, a fost faptul ca aceasta a aprins gazul din neatentie. Fetita s-a ales cu arsuri pe tot corpul insa, din fericire, nici ea nici familia ei nu au murit asfixiati.

Parinti, luati aminte: verificati mereu daca micutii vostri isi schimba comportamentul brusc; verificati activitatea lor pe retelele de socializare si anturajul in care se invart.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro