Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:07:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cezar Ouatu, idilă cu Angela Gheorghiu?


12 mai 2013

De când a câştigat finala Eurovision din România, Cezar Ouatu a intrat serios în gura presei şi au existat diverse zvonuri despre el. Faptul că este contratenor nu i-a adus prea multă recunoaştere naţională, deşi sunt doar câţiva ca el în toată lumea. Mulţi cârcotaşi au speculat că este chiar homosexual.

Totuşi, Cezar a avut o relaţie de lungă durată cu o tânără blondă, din Ploieşti. Fotografiile numerose de pe paginile lor de Facebook confirmă relaţia pe care au avut-o. Excursii prin toată lumea, mesaje tandre între cei doi şi imagini grăitoare au demonstrat că Cezar este cât se poate de heterosexual. S-a spus că cei doi s-au despărţit din cauza lipsei timpului, dat fiind că fosta iubită este stewardesă, iar Cezar are un program foarte încărcat.

Acum, Cezar este cuplat de presa mondenă cu Angela Gheorghiu, după ce aceasta a divorţat recent de soţul ei. Susţinerea Angelei se pare că este interpretată, iar unele surse au declarat că cei doi au petrecut Paştele împreună, zvonuri neconfirmate de Angela sau Cezar.

Şi Nadia Comăneci sau Anastasia Soare îl susţin pe Cezar  şi speră ca reprezentantul nostru să câştige Eurovisionul de anul acesta.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro