Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:58:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Maia Morgenstern va juca alături de Sharon Stone


3 august 2012

12sharon-stone-maia-_2012080209Sharon Stone va fillma în România mai multe scene din viitorul său film, iar printre actorii români prezenţi în distribuţie se numără şi Maia Morgenstern.

Aceasta a participat la un casting clasic şi va juca rolul unei asistente medicale. Românii o vor putea vedea în carne şi oase pe cea care în anii ’90 a fermecat o lume întreagă prin apariţia sa sexy din filmul „Basic Instinct”. Sharon Stone va ajunge în România pentru a filma, alături de Andy Garcia, pelicula „What About Love”. Filmările vor avea loc la studiourile Castel Film de lângă Bucureşti, pe Transfăgărăşan şi la Castelul Huniazilor şi îl vor avea ca regizor pe Klaus Menzel.

Ca şi în cazul altor producţii străine, şi de această dată s-a făcut un casting printre actorii români, 10 dintre ei fiind aleşi să aibă apariţii sporadice în film. Maia Morgenstern este una din actriţele care au trecut cu brio de castingul regizorului. Actriţa urmează să apară în noua producţie jucând rolul unei asistente medicale care îl îngrijeşte pe unul dintre personajele principale ale filmului, o tânără accidentată în timp ce traversa România. Alţi actori români care vor juca în film sunt Andrei Ionescu şi Radu Iacoban. Conform Click, Sharon Stone şi Andi Garcia interpretează rolurile părinţilor fetei accidentate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro