Marţi, 19 martie 2024 - 11:24:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Plângere penală pe numele lui Victor Ponta


15 mai 2014

"Am finalizat plângerea împotriva primului ministru Victor Ponta şi a şefului Corpului său de control, domnul Ion Lazăr, şi vom depune această plângere penală astăzi la Parchetul General. Prin această plângere îl acuzăm pe domnul prim-ministru şi pe şeful Corpului de Control de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, care este prevăzută şi pedepsită de art. 297 alin. 2 din noul Cod penal, precum şi instigare la infracţiunile de inducere în eroare a organelor judiciare, ameninţare şi şantaj prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile art. 47 din noul Cod penal", a precizat Elena Udrea într-o conferinţă de presă.

Udrea a susţinut că Ponta "şi-a transformat Corpul de control în organ de intimidare, şantaj şi represiune" împotriva celor care i se opun.

"După cum ştiţi, domnul Victor Viorel Ponta şi-a transformat Corpul de control în organ de intimidare, şantaj şi represiune împotriva celor care se opun în aceste zile, în această perioadă PSD şi lui însuşi. Şi-a permis prin acest instrument să controleze pe cei care au semnat listele iniţiate de PMP împotriva creşterii preţului la combustibil", a adăugat Elena Udrea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro