Joi, 18 aprilie 2024 - 12:45:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iar "ne râdem"... ca proştii!


21 mai 2016


 

Suntem în "febră electorală", cei care lucrează într-un domeniu apropiat politicului, nu mai respiră de câtă treaba au în această perioadă.

Este o perioadă bună, alegeri sunt din 4 în 4 ani, acum este o ocazie pentru presă, pentru consultanţi, pentru toţi cei care au legătură cu politicienii, să scoată un bănuţ.

Presa este independentă? Este pe dracu independentă! Presa este doar plătită, nu independentă. Doar nu vă închipuiţi că în cele mai profitabile momente, vreun ziarist refuză un bănuţ. Cât de bou ar fi ca acum, când are şansa să încondeieze o tabără politică, să refuze un bănuţ?

În aceste timpuri, unii "se râd de alţii" şi fac pe "popii moralişti". Să mori tu, "râzacule", că ai de ce să "te râzi" la radio? Spune-mi şi mie, că-s mai greu de cap, de ce-i acuzi pe unii ziarişti că profită de moment? Tu, când "te râzi" pe banii unui miliardar, eşti mai "jmecher"? Nu frate, eşti mai "corupt" decât acei ziarişti care profită de clipa în care trăim.

"Râzacule" şi tu, ca şi toţi cetăţenii României, suntem sătui de politică, de gogoşi electorale, de "deştepţii" şi "descurcăreţii" vremurilor noastre. Şi tu vrei o schimbare, dar stai la radio şi "te râzi". "Te râzi" şi dai cu pietre în cei care îţi atacă "boss-ul descurcăreţ" care te plăteşte. Şti prea bine că te complaci într-o situaţie de moment. Dar... "râzi a prost" şi dai cu piatra.

"Râzacule", o eminenţă a mass-mediei, îndemna zilele trecute poporul să iasă în stradă, în Piaţa Universităţii, ca  să schimbe... nici el nu prea ştia bine ce, dar să schimbe ceva. Şti ce dorea, "râzacule"? Doar să-şi elibereze din puşcărie "boss-ul" care îl plătea. Asta era dorinţa lui, şi-un copil de 6 ani a înţeles asta.

"Râzacule", dorinţa ta, ca şi a mea, ca şi a eminenţei "mass-mediei" este să schimbăm clasa politică. Cum facem asta "râzacule"? Cu ghioaga, cum ne îndemnă "eminenţa mass-mediei"? Nu "râzacule", asta se face cu creier şi este o treabă pe care numai cei ca tine şi ca puţini alţii o pot face. "Te râzi" la radio? Îţi spune eu ce înseamnă asta, bărbăteşte: înseamnă că ai creier, că îţi dai seama în ce kkat suntem, dar "te râzi" pentru că nu prea ai cu cine face treaba şi te bufneşte râsul. Faci doar haz de necaz, "râzându-te".

"Râzacule", lasă dracu' microfonul, sau foloseşte-l strict în orele de servici. Mergi şi înscrie-te într-un partid, în care vrei tu. Şi eu mă voi înscrie, cât de curând, într-un partid. Şi-atunci, "hai să ne râdem" unul de altul, de la egal la egal. Atunci vom avea motiv "să ne râdem" şi-ţi garantez că "râzându-ne" unul de altul, vom schimba ceva, vom mişca lucrurile. Tu o să "mi-o dai la gioale", eu o să te "frig", dar amândoi ştim prea bine că vom urni lucrurile.

Tu "mi-o tragi" tare, eu mai înscriu vreo 10 în partidul meu, nici tu nu te vei lăsa, vei înscrie încă 20 în partidul tău... şi vom constata că împreună, vom reuşi să împrospătăm clasa politică.

Asta este cheia succesului "râzacule", nu "râzând la radio" sau în presă, unul de altul.

Ia mai gândeşte-te, accepţi provocarea mea? Îţi promit că după ce vom "primeni" clasa politica, "ne vom râde" amândoi, dar nu ca proştii-n târg!

Şti cine sunt şi cum să mă contactezi!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro