Marţi, 19 martie 2024 - 4:35:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mesajul emoţionant al supravieţuitorilor de la Colectiv


7 decembrie 2016

O parte dintre supravieţuitorii incendiului de la Colectiv au făcut un clip în care le cer românilor să iasă la vot duminică, la alegerile parlamentare. Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a lui Teddy Ursuleanu, o supraveţuitoare a tragediei din 2015 şi a strâns deja sute de mii de vizualizări.

„Am prieteni care au fost foarte dezamăgiţi de situaţia politică de la noi. Ştiu prin ce am trecut şi mi-au fost aproape tot timpul după accident, însă au rămas cu un gust amar şi nu vor să iasă la vot. Fac apel la ei, spunându-le că pentru mine contează, pentru copiii lor va conta, pentru a îndrepta toate neregulile din sistem.

Contează să îţi exprimi dreptul la vot. (…) Chiar dacă situaţia prin care am trecut m-a lăsat cu o singură mână, mâna dreaptă, o voi folosi pentru a vota. Mergeţi la vot”, spune Teddy Ursuleanu.

Şi Alex Plîngu, un alt supraveţuitor îi îndeamnă pe cei care vor o schimbare, să meargă să voteze pe 11 decembrie.

„Schimbarea nu vine stând acasă, trebuie să ieşi afară, chiar dacă e frig. Pui o geacă mai groasă, te duci cu prietenii, pui o ştampilă şi te rogi să fie bine”, spune Alex Plîngu.

„Toţi suntem de vină pentru că lăsăm lucrurile aşa cum sunt. Votez pentru că mulţi nu mai pot să voteze”, spune şi Flavia Lupu, o altă supravieţuitoare.

Cătălin Scânteie spune că merge la vot pentru că vrea să schimbe ceva, „să nu-mi mai fie frică să ies din casă, vreau ca fiul meu să nu treacă prin ce am trecut noi”.

 

https://www.facebook.com/100001051611321/videos/1341342172577490/


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro