Marţi, 19 martie 2024 - 12:09:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primul tren turistic românesc a plecat în prima călătorie


1 septembrie 2017

Transilvania Train, primul tren turistic românesc, pleacă la drum din Gara Braşov, iar în următoarele zile va trece prin Sighişoara, Mediaş, Alba Iulia, Sebeş, Sibiu şi Făgăraş.

Proiectul a fost inspirat de celebrul tren Orient Express şi este susţinut de CFR Călători.

Timp de 4 zile, călătorii trenului turistic românesc vor lua parte la activităţi specifice Transilvaniei, de la degustări de vinuri la prânzuri câmpeneşti în regiuni culturale, de la echitaţie la vizitarea unor obiective turistice importante.

Călătorii Transilvania Train vor fi prezenţi şi la concertul de muzică clasică din Piaţa Mică din Sibiu sau concertul de orgă la Biserica Evanghelică din Sebeş.

Trenul are o capacitate de 180 de persoane, iar biletele pentru întreaga experienţă pornesc de la 650 de euro pentru fiecare călător, care primeşte pentru aceşti bani 3 nopţi de cazare la hoteluri de trei stele cu mic dejun inclus.

De asemenea, în preţul biletului Transilvania Train intră şi băuturile şi gustările din tren, prânz şi cină conform programului, 3 workshop-uri, intrările la obiectivele turistice şi toate activităţile din tren şi din oraşele de debarcare.

Potrivit CFR Călători, proiectul îşi doreşte să pună în valoare faptul că ”avem o ţară frumoasă, cu oameni speciali şi tradiţii istorice care merită să fie explorate şi cunoscute”.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro