Luni, 16 septembrie 2024 - 9:52:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bărbatul care şi-ar fi înjunghiat fratele mai mic, prins de poliţiştii ploieşteni


28 august 2024

O ceartă de familie s-a transformat într-o urmărire intensă luni seara, când un bărbat de 33 de ani şi-a înjunghiat fratele mai mic, de doar 21 de ani, şi apoi a dispărut fără urmă. Incidentul a avut loc sub ochii familiei, care a preferat să păstreze tăcerea în faţa poliţiei, refuzând să ofere detalii despre ceea ce s-a întâmplat sau despre locul unde ar putea fi găsit agresorul.

Însă poliţiştii din Ploieşti nu s-au lăsat descurajaţi. Pornind pe mai multe piste, au reuşit să identifice locul în care se ascundea bărbatul: casa concubinei sale, tot în Ploieşti. Acolo, oamenii legii l-au confruntat pe agresor, care a continuat să susţină o versiune surprinzătoare a evenimentelor. Atât el, cât şi fratele rănit au declarat că totul a fost doar o "mică discuţie în contradictoriu", iar rana gravă ar fi fost cauzată de un ciob în care s-a tăiatt după ce a căzut.

Surse apropiate anchetei indică faptul că acesta nu este primul incident al bărbatului cu legea. Deja vizat de un dosar penal pentru tâlhărie, bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie audiat. Cel mai probabil, va fi supus unei măsuri preventive, în funcţie de evoluţia anchetei.

Între timp, fratele rănit  a suferit o intervenţie chirurgicală majoră, rana fiind considerată suficient de gravă încât să-i pună viaţa în pericol. Astfel, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată, dosarul transformându-se într-un caz de vătămare corporală gravă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro