Marţi, 19 martie 2024 - 1:32:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Absolvenţii de la Harvard au creat formula magică a seducţiei online


26 decembrie 2011

sex_studyUn grup de absolvenţi ai facultăţii de matematică din cadrul prestigioasei universităţi Harvard a realizat o serie de statistici şi grafice pentru a afla care sunt secretele întâlnirilor online şi cum poţi seduce pe cineva pe internet, informează Daily Mail, citat de b1.ro.

Cercetările au arătat că, în general, tinerii doritori de aventuri sexuale seduc fetele pe internet arătându-le imagini cu pectoralii lor, în timp ce femeile flirtează în faţa camerei web. Totuşi, tinerii sunt sfătuiţi să se arate neinteresaţi şi distanţi pentru a intra în graţiile fetelor, acest comportament garantându-le succesul în proporţie de 90%.

Concluziile au fost obţinute pe baza analizei făcute asupra blogului OkTrends, care stă la baza site-ului matrimonial OkCupid, care analizează, spre exemplu, cât de mult durează relaţiile între utilizatorii de Twitter.

În rândul oamenilor de ştiinţă, părerile despre acest studiu sunt împărţite: în timp ce unii sunt de părere că rezultatele cercetării sunt „intuitive” şi apreciază concluziile, alţii consideră că ele pot fi „extrem de înşelătoare şi chiar departe de adevăr”.

Câteva dintre sfaturile blogului sunt: întreabă-ţi partenerul dacă a vrut vreodată să plece într-o escapadă la mare, dacă i-a plăcut filmul Blair Witch Project sau care sunt locurile unde a călătorit.

Motivul acestor întrebări este, după cum explică bloggerii, că dintre miile de întrebări cu mai multe răspunsuri la care cei şapte milioane de vizitatori ai site-ului matrimonial OkCupid au răspuns, rezultatele coincid atunci când partenerii răspund la întrebări precum: „Îţi plac filmele de groază?”, „Ai călătorit vreodată singur prin ţară?” sau „Nu ar fi distractiv să laşi totul în urmă şi să trăieşti pe o barcă cu pânze?”.

Potrivit experţilor, aceste tipuri de întrebări măsoară nivelul „deschiderii în faţa a noi experienţe”, denumit şi Factorul O.

Totodată, femeile care flirtează în faţa camerei web primesc 1,5 mesaje în plus pe lună de la utilizatorii interesaţi, întrucât zâmbetul feminin este considerat un semn de interes sexual. Bărbaţii sunt sfătuiţi să nu zâmbească în faţa camerei şi să se arate distanţi, întrucât acesta ar putea fi un semn se umilinţă.

Cercetării au făcut chiar şi o statistică care arată că vegetarienii preferă mai mult sexul oral decât cei care au o alimentaţie care conţine carne.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro