Joi, 28 martie 2024 - 11:24:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Conaţionali - ruşinea Europei!


19 iulie 2013

Mai multe fotografii în care bande din România şi Bulgaria jefuiesc trecătorii din Paris au fost publicate în prestigioasa revistă franceză Paris Match, care le-a dedicat recent opt pagini, sub titlul "Infracţiuni flagrante ale hoţilor de buzunare", relatează Daily Mail. Imaginile arată cum hoţii, din ce în ce mai agresivi, îşi vizează fără nicio jenă victimele în plină zi, la ATM-uri, pe trotuarele aglomerate, în parcuri şi staţiile de metrou, provocând haos şi mizerie în capitala franceză.

Potrivit publicaţiei britanice, patrulele de poliţie au fost sporite în mod dramatic în jurul monumentelor emblematice ale capitalei franceze, cum ar fi Turnul Eiffel sau Muzeul Luvru, unde la începutul acestui an personalul a intrat în grevă din cauza lipsei de protecţie împotriva bandelor de romi care jefuiau pe scară largă angajaţii şi turiştii.

În condiţiile în care Marea Britanie se pregăteşte să permită miilor de imigranţi din România şi Bulgaria să vină să îşi caute de lucru în urma modificării regulilor de imigrare din UE de la 1 ianuarie anul viitor, există toate şansele ca bande de romi similare să ajungă şi în Marea Britanie, avertizează Daily Mail, potrivit Agerpres. Guvernul socialist al preşedintelui Francois Hollande a venit la putere cu un an în urmă promiţând să relocheze romii şi să-i integreze în societate. Cu toate acestea, după ce a criticat guvernul de centru-dreapta al predecesorului său, Nicolas Sarkozy, pentru că a tratat imigranţii prea aspru, Hollande se confruntă acum cu realitatea politică.

Sursa: dailymail.co.uk


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro