Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:52:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Începe distribuirea biletelor de tratament pentru sejururile din 2024 pentru pensionarii români


16 februarie 2024

Pensionarii din întreaga ţară primesc veşti îmbucurătoare, deoarece Casa Naţională de Pensii a anunţat data de start pentru distribuirea biletelor de tratament pentru sejururile din 2024. Cu un cost estimat de aproximativ 3.000 de lei per sejur, această oportunitate oferă posibilitatea pensionarilor de a beneficia de servicii de tratament la staţiunile din ţară.

Casele teritoriale de pensii au primit deja prima tranşă de bilete pentru tratament pentru anul curent, iar procesul de distribuire va funcţiona după principiul "primul venit, primul servit". Pensionarii interesaţi pot obţine biletele prezentându-se la ghişeu cu cererea completată şi documentele necesare.

Această iniţiativă vine în contextul aplicării noii legi a pensiilor, programată să intre în vigoare la 1 septembrie 2024. Astfel, pensionarii se pot bucura de facilităţi îmbunătăţite, inclusiv acces la sejururi de tratament la staţiunile din ţară, contribuind astfel la îmbunătăţirea calităţii vieţii lor. Este o măsură menită să recunoască contribuţia lor la societate şi să ofere oportunităţi de relaxare şi tratament pentru binele lor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro