Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 8:46:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Florin Salam, audiat la Poliţie într-un dosar de înşelăciune: Alte două persoane vizate în anchetă


14 martie 2024

Cunoscutul cântăreţ de manele Florin Salam a fost ridicat de acasă joi dimineaţă şi dus la audieri la Secţia 2 Poliţie din Capitală în legătură cu un dosar de înşelăciune. Potrivit informaţiilor disponibile, Salam se află în faţa anchetatorilor pentru a da explicaţii privind o serie de plângeri depuse împotriva sa.

Acuzaţiile împotriva artistului vizează încasarea sumelor de bani în avans de la trei persoane pentru a susţine diferite evenimente, însă Salam nu s-a prezentat la aceste evenimente şi nici nu a returnat banii. Plângerile au fost depuse în diverse perioade, respectiv pe 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi 21 februarie 2024.

În cadrul acestui dosar, au avut loc trei percheziţii joi dimineaţă, iar alte două persoane sunt cercetate alături de Florin Salam.

Nu este prima dată când Florin Salam se confruntă cu astfel de acuzaţii. În trecut, un bărbat din Târgovişte a depus o plângere penală împotriva sa, susţinând că a fost înşelat cu suma de 5.500 de euro.

Potrivit comunicatului emis de autorităţile bucureştene, în cadrul cercetărilor s-a stabilit că modul de operare al bărbatului presupus a fi comis infracţiuni constă în încheierea unor înţelegeri verbale cu diverse persoane, care i-au plătit sume în avans pentru servicii muzicale ce nu au fost onorate ulterior.

Aceste incidente includ plăţi de 3.000 de euro în iulie 2020, 10.000 de euro în ianuarie 2023 şi 25.500 de lei în mai 2023, pentru prestarea unor servicii muzicale ce nu au avut loc conform înţelegerii iniţiale, iar sumele primite nu au fost restituite.

Florin Salam se află în acest moment în centrul atenţiei autorităţilor, iar cercetările în acest dosar continuă în vederea stabilirii tuturor aspectelor legate de presupusele infracţiuni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro