Marţi, 25 iunie 2024 - 8:42:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Demarare proces de recepţie lucrări pentru investiţia „Extindere reţea de canalizare în oraşele Câmpina, Băneşti şi Vălenii de Munte, judeţul Prahova” (CL8 fazat)


6 iunie 2024

Începând cu data de 06.06.2024, HIDRO Prahova S.A. demarează procesul de recepţie a lucrărilor de investiţii din sectorul Vălenii de Munte, care face parte din contractul de lucrări „Extindere reţea de canalizare în oraşele Câmpina, Băneşti şi Vălenii de Munte, judeţul Prahova” (CL8 fazat).

 

Acest contract este inclus în proiectul “Fazarea Proiectului Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare în judeţul Prahova”.

 

Valoarea investiţiei, conform devizului general de lucrări, este de 21.130.544,77 lei fără TVA.

 

În Vălenii de Munte, proiectul a inclus lucrări de extindere a reţelei de canalizare pe o lungime de 28,100 km, cu implementarea a 12 staţii de pompare şi conectarea a 2258 racorduri.

 

Lucrările realizate până în prezent sunt conforme cu cele mai înalte standarde de calitate şi specificaţii tehnice impuse, reprezentând un pas esenţial spre finalizarea completă a contractului.

 

Pentru a îndeplini în totalitate obiectivele propuse în cadrul proiectului, procesul de recepţie a lucrărilor de investiţii din sectorul Vălenii de Munte va fi realizat cu acurateţe şi profesionalism.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro