Joi, 19 septembrie 2024 - 3:16:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noul an şcolar începe pentru unii elevi în spaţii improvizate


9 septembrie 2024

Elevi din mai multe localităţi din Prahova încep noul an şcolar în locaţii temporare, din cauza lucrărilor de renovare sau a problemelor grave care au afectat clădirile şcolilor. În Boldeşti-Scăeni, o grădiniţă a fost grav afectată de alunecări de teren, iar la Comarnic, furtunile au distrus acoperişul unei şcoli, obligând mutarea elevilor în spaţii neconvenţionale, precum casa parohială şi centrul SMURD.

O comisie specială a efectuat recent inspecţii în mai multe şcoli din judeţ, descoperind deficienţe majore în unele dintre ele. Liceul Tehnologic „1 Mai” din Ploieşti a fost vizat pentru starea precară a infrastructurii şi mobilierului, în timp ce alte unităţi, precum Şcoala Gimnazială „Radu Stanian”, nu au întâmpinat probleme. Comisia a emis recomandări clare pentru remedierea acestor situaţii, cu termene stricte pentru respectarea normelor de igienă şi funcţionare.

În total, 18 unităţi de învăţământ au fost evaluate, fiind dispuse măsuri urgente pentru a asigura condiţii optime pentru elevi la începutul anului şcolar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro