Marţi, 22 octombrie 2024 - 3:53:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Prahova dă startul unei săptămâni spectaculoase: jazz, artă contemporană şi aventură off-road la DealulMare2024


21 octombrie 2024

În următoarele zile, judeţul Prahova se transformă într-un adevărat centru cultural şi aventuros, găzduind o serie de evenimente de top care aduc laolaltă pasionaţi de muzică, artă şi sporturi extreme.

Ploieşti Jazz Festival (24-27 octombrie 2024)
Începând cu 24 octombrie, ritmurile vibrante de jazz vor răsuna la Filarmonica Ploieşti în cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Ploieşti Jazz Festival. Cu artişti internaţionali pe scenă, acest eveniment este un punct de atracţie pentru iubitorii de muzică de calitate, care vor avea parte de patru zile pline de concerte live.

Festivalul „Artă de Festival” (25-27 octombrie 2024)
Ploieştiul devine un adevărat laborator de creaţie artistică între 25 şi 27 octombrie, când va găzdui „Artă de Festival” într-o hală industrială de pe Strada Laboratorului. Aici, artişti contemporani îşi expun lucrările neconvenţionale, iar vizitatorii pot explora târgul „Labirintul Artizanilor”, unde artizanii locali îşi prezintă creaţiile handmade – de la bijuterii la picturi şi tatuaje cu henna.

#DealulMare2024 – Weekend off-road (25-27 octombrie 2024)
Pasionaţii de adrenalină sunt invitaţi la #DealulMare2024, un eveniment de off-road care se va desfăşura la Conacul Nucu din Urlaţi, între 25 şi 27 octombrie. Participanţii vor avea ocazia să îşi testeze vehiculele 4x4 pe trasee spectaculoase şi dificile, prin peisajele naturale ale Dealului Mare.

Proiecţie specială „Moromeţii 3” la Ploieşti şi Câmpina
Cinematografia românească revine în forţă cu „Moromeţii 3”, care va fi proiectat în avanpremieră pe 24 octombrie la Ploieşti şi pe 26 octombrie la Câmpina. Spectatorii vor avea ocazia să interacţioneze cu regizorul Stere Gulea şi echipa filmului, descoperind noi detalii despre această continuare a seriei de succes.

Prahova se pregăteşte astfel pentru o săptămână intensă, unde cultura, arta şi aventura se îmbină armonios, oferind publicului experienţe de neuitat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova

Tags:
off-road,
jazz,
arta

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro