Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:21:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La parastasul lui Adrian Iovan vor participa peste 300 persoane


13 februarie 2014

Romaniţa Iovan i-a invitat, pe 22 februarie, pe toţi sătenii din comuna Horea care au căutat rămăşiţele avionului prăbuşit. Este vorba de peste 300 de oameni, la care se vor adăuga supravieţuitorii accidentului, fiica lui Adrian Iovan, arhiepiscopul de Alba, Irineu, preoţi din două judeţe, Cluj şi Alba, precum şi rude şi prieteni ai celui decedat.

"Romaniţa vine cu un grup de prieteni de-ai lui Iovan, piloţi. Parastasul este al familiei, noi suntem lângă ei, participăm, sprijinim. Nu am luat încă legătura cu familia Aurei, că i-am văzut că sunt supăraţi, săracii, dar sigur îi vom contacta. I-am cerut permisiunea doamnei Romaniţa să chemăm şi rudele Aurei şi a spus că nu are nimic împotrivă. Romaniţa Iovan organizează parastasul şi mi-a spus că vrea să dea o masă la toată lumea acolo. Nu ştiu din ce va fi compusă masa, dar Romaniţa a vorbit cu bucătărese din sat să prepare bucatele",  a declarat fostul deputat Corneliu Olar pentru ziarulring.ro

Transportul până la locul accidentului, unde va avea loc slujba, va fi extrem de dificil. "Drumul sigur nu va fi reparat până atunci, dar vom pregăti sănii cu cai, tractoare, maşini de teren. Acum se mai poate circula foarte greu, doar cu căruţa. Sătenii nu prea mergeau cu maşina când era ploaie, să nu se strice drumul. Am demarat deja proiectele tehnice pentru drumuri, dar nu avem atâţia bani să le reparăm pentru ca să se poată circula cu maşinile, că nu merge nimeni pe jos 12-13 kilometri, cât este din centrul comunei", a adaugat fostul deputat Corneliu Olar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro