Duminică, 15 decembrie 2019 - 10:42:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Românii şi bulgarii, invitaţi să boicoteze lalelele olandeze


4 martie 2012

tulips2Cetăţenii români şi bulgari sunt invitaţi să nu cumpere lalele olandeze de 8 martie, Ziua internaţională a femeii, într-un apel al unei organizaţii nonguvernamentale din Bulgaria.

Organizaţia Priroda za horata /Natura pentru oameni/ face apel la bulgari şi români să boicoteze marfa olandeză de pe piaţă până când celor două ţări li se va permite să intre în spaţiul Schengen, într-o „poziţie oficială” trimisă agenţiei bulgare de presă.

„Îi chemăm pe bulgari şi pe români să boicoteze mărfurile olandeze. Să nu mai alimenteze cu carburant de la staţii olandeze, să nu mai cumpere produse cosmetice, legume şi alimente olandeze. Şi mai ales, să nu cumpere lalele olandeze pentru Ziua femeii, 8 martie”, se arată în comunicat.

„Nu trebuie să mai tolerăm discriminarea impusă de Olanda în legătură cu accesul în spaţiul fără frontiere, în ultimii trei ani. Nu trebuie să acceptăm explicaţia că toate acestea sunt din cauza unui partiduleţ olandez care se doreşte la guvernare. Am îndurat prea multă umilinţă în istoria noastră pentru a permite asta. Nu suntem persoane de calitate inferioară, rata criminalităţii nu este mai mare la noi, graniţele noastre nu sunt mai nesigure” - subliniază autorii apelului.

„Poate nu suntem de acord cu legalizarea drogurilor şi a prostituţiei în Olanda, dar nu le contestăm decizia”, se menţionează în comunicatul citat de presa bulgară.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(48 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Gorgota

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar batrinu +1  

Deci, in loc sa ne rezolvam problemele cu coruptia in politic si magistratura[ care sunt fara numar !],recurgem la un SANTAJ MURDAR !!!Rusine sa va fie, si voua ,ziaristilor, ca publicati asa ceva !!!!

(4 martie 2012 07:18:47)

sageata
avatar romanul 0  

Batrine, las-o draq de coruptie, ca ala e un razboi pierdut. Ai citit articolul asta: http://www.money.ro/analist-despre-profitul-petrom--cand-ai-monopol--poti-sa-faci-ce-vrei_1215891.html ??? Vezi, au venit austriecii, ne-au cumparat, ca niste tradatori ne-au vandut cele mai pretioase companii ale tarii si acum ne ...ut aia in kur, cum vor ei. Tie se pare normal, sa ai faci un profit de aproape 900 de milioane de euro, scumpind combustibilii, de la o saptamana la alta ? Culmea ironiei, "nu ne mai subjuga imperiul austro-ungar". Oare asa e ? Nu-s de aceeasi parare, cand ma uit peste ce ne fac austriecii in tara (banci: raiffeisen, bcr, asigurari: asirom, omniasig, etc ...etc). Ne-o trag cat pot de tare, in tara la noi. Asa ca ... ce ti se pare aiurea, prin a boicota florile olnadejilor ? Sa si le vanda la curvele lor acolo, in amsterdam.

(4 martie 2012 16:28:31)


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 decembrie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro