Vineri, 29 martie 2024 - 5:56:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BACĂU/ Patru copii au murit într-un incendiu


9 ianuarie 2013

Patru copii din comuna Măgura, din judetul Bacau au murit în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa lor. Micuţii aveau vârste de 4 şi 5 ani, iar doi dintre ei erau gemeni, având un an şi sapte luni.

Potrivit adjunctului şefului ISU Bacău, Cătălin Felegeanu, incendiul a izbucnit într-o casă din satul Dealul Morii din comuna Măgura, cuprinzând iniţial acoperişul imobilului. Întreg acoperişul casei a fost mistuit de flăcări, incendiul manifestându-se pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi.

La momentul izbucnirii incendiului, cei patru copii erau singuri acasă, iar până acum nu sunt cunoscute cauzele izbucnirii focului.La faţa locului au fost trimise două echipaje ale ISU, iar până la sosirea pompierilor cei de la Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă au încercat să stingă incendiul, dar nu au reuşit.

Primarul din Măgura, Constantin Trăistaru, a declarat că mama copiilor este plecată la muncă în Cipru, iar familia celor patru copii morţi era monitorizată de către Primăria Măgura odată cu plecarea mamei.

De altfel, în urmă cu jumătate de an a fost făcută şi o anchetă socială de către autorităţi pentru a stabili în ce condiţii trăiau copiii şi dacă se impunea scoaterea lor din familie.Tatăl copiilor nu era angajat, însă mai lucra cu ziua.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro