Marţi, 19 martie 2024 - 7:11:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec In prima parte a zilei este posibil sa va simtiti obosit si indispus. Nu este exclus sa deveniti chiar irascibil, riscand sa declansati unui conflict. Ar fi bine sa amanati vizitele la prieteni sau la rude, sau, cel putin, sa evitati discutiile pe teme controversate. Profitati de timpul liber pentru a va odihni! taur In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti irascibil din cauza oboselii acumulate in ultima vreme. Ar fi bine sa nu faceti eforturi deosebite la locul de munca sau acasa, fiindca riscati sa va extenuati si chiar sa aveti probleme de sanatate. Dupa-amiaza s-ar putea sa va confruntati cu o problema financiara. Nu merita sa va faceti griji, fiindca sunt sanse sa se rezolve in scurt timp.
GEMENI: RAC:
gemeni Este posibil sa plecati intr-o calatorie in interes profesional, in care puteti avea realizari importante. Avand in vedere contextul astral tensionat, eastrolog.ro va sfatuieste sa va pastrati calmul si sa nu ridicati tonul. In relatia cu partenerul de viata ar fi bine sa fiti mai flexibil, pentru a evita o cearta. rac Se pare ca sunteti indispus pentru ca cineva intarzie sa va dea o suma care vi se cuvine si, astfel, sunteti obligat sa va imprumutati. Sansele de a obtine un imprumut sunt destul de mici azi, dar in curand situatia se va indrepta. Ar fi bine sa va pastrati calmul si sa va odihniti mai mult, fiindca sunteti predispus la probleme de sanatate.
LEU: FECIOARĂ:
leu In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti dificultati de comunicare si sa va simtiti in pana de idei. Exista riscul sa deveniti irascibil. Va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri si calatoriile. De asemenea, este indicat sa evitati lucrarile dificile, care necesita atentie si concentrare. Puteti avea succes in activitatile legate de camin. fecioara Este posibil sa faceti o calatorie in interes profesional. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, fiindca aveti tendinta sa va sustineti parerile cu incapatanare si riscati sa se ajunga la cearta. S-ar putea sa fiti nervos din cauza ca nu stati prea bine cu banii. In curand ati putea primi o suma importanta.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Astazi aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Incercati sa fiti mai flexibil sau sa evitati discutarea unor subiecte delicate! Este recomandat sa fiti foarte atent pe ce dati banii. S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceti. Ca sa evitati o cearta, sfatuiti-va inainte de merge la cumparaturi! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei. scorpion S-ar putea sa primiti o veste neplacuta despre o ruda si sa fiti nevoit sa va schimbati programul. Nu este exclus sa faceti un drum neplanificat. Contextul astral al zilei fiind destul de tensionat, eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti foarte atent, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Azi este recomandat sa nu va asumati niciun risc. Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma si s-ar putea sa mizati gresit. Daca trebuie neaparat sa conduceti masina, fiti atent si prudent! Riscul de accidente este mai mare decat de obicei. Evitati discutiile in contradictoriu la serviciu si acasa! capricorn S-ar putea sa aveti mult de lucru pentru a rezolva diverse probleme amanate sau lucrari neterminate. Atentie la tendinta de a va ocupa de prea multe treburi in acelasi timp! Va sfatuim sa va organizati cat mai riguros. Partenerul de viata este dispus sa va dea o mana de ajutor. Seara s-ar putea sa fiti invitat la prieteni.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Azi este indicat sa fiti deosebit de prudent, fiindca sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Nu va suprasolicitati! Ar fi bine sa amanati calatoriile lungi si intalnirile cu persoane importante. Exista riscul sa deveniti irascibil si sa provocati o cearta. pesti La locul de munca, s-ar putea sa fiti indispus din cauza unei discutii cu seful. Ar fi bine sa nu va exteriorizati nemultumirea, pentru ca riscati sa va iesiti din fire foarte usor. Va recomandam sa va menajati sanatatea. Eforturile pe care aveti de gand sa le faceti v-ar putea cauza migreme sau chiar probleme de sanatate mai serioase.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro