Marţi, 19 martie 2024 - 12:12:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 9 septembrie 2012


Berbec Berbec: Un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu luati o decizie astazi, pentru ca riscati sa nu fie cea mai buna. Relatiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceti o seara romantica in compania partenerului de viata.
Taur Taur: Ar fi bine sa nu va faceti un program strict, pentru ca veti fi nevoit sa-l schimbati de cateva ori pe parcursul zilei. Faceti mai multe drumuri scurte in interesul familiei. Este o zi favorabila rezolvarii unor probleme financiare. Puteti sa va bazati pe intuitie.
Gemeni Gemeni: In cursul diminetii s-ar putea sa fiti cam confuz. Va sfatuim sa lasati afacerile pe maine, oricat ar parea de urgente, altfel riscati sa luati decizii gresite, cu consecinte grave. In schimb, pe plan sentimental parcurgeti o perioada favorabila, dominata de romantism, ceea ce va ajuta sa va pastrati moralul ridicat.
Rac Rac: In prima parte a zilei nu va reuseste mai nimic si simtiti ca va irositi energia. Prietenii si familia va inteleg si va ajuta. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu refuzati ajutorul pe care vi-l ofera o persoana mai in varsta din familie.
Leu Leu: Nu este o zi buna pentru investitii sau pentru afaceri. In cursul diminetii primiti o veste de la o ruda apropiata, care va schimba planurile in legatura cu o calatorie. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita atentie si putere de concentrare.
Fecioară Fecioară: Astazi nu este recomandabil sa va asumati noi responsabilitati la locul de munca. Amanati deciziile importante si pastrati-va calmul in discutiile cu colegii! Situatia financiara este destul de buna, dar simtul practic este redus si va poate crea probleme in afaceri.
Balanţă Balanţă: Grijile pe care vi le faceti nu sunt justificate. Aveti sanse reale de reusita, atat pe plan social, cat si sentimental. Nervozitatea pe care o resimtiti se datoreaza oboselii acumulate. Ocupati-va de activitati de rutina si odihniti-va mai mult!
Scorpion Scorpion: Sunteti cam confuz si s-ar putea sa nu-i intelegeti corect pe cei din jur. Se pare ca nici intuitia nu va ajuta astazi, dar va puteti baza pe sfaturile unei rude mai in varsta. Va recomandam sa evitati intalnirile de afaceri si sa amanati deciziile importante.
Săgetător Săgetător: Nu sunteti in forma si nu va simtiti instare sa terminati o lucrare importanta. Va recomandam sa nu va asumati noi responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi energia. In partea a doua a zilei sunteti invitat la o petrecere, unde unde va simtiti excelent alaturi de partenerul de viata si de prietenii apropiati.
Capricorn Capricorn: In prima parte a zilei, o cunostinta va solicita sprijinul intr-o problema de afaceri, de pe urma careia veti avea de castigat si dumneavoastra pe plan financiar. Evitati speculatiile de orice natura! Dupa o zi destul de agitata, petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.
Vărsător Vărsător: O ruda mai in varsta va ajuta sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Simtul practic nu va ajuta astazi, dar va puteti baza pe sprijinul familiei si al prietenilor. Evitati discutiile in contradictoriu!
Peşti Peşti: Se pare ca traversati o perioada in care lipsa banilor va nelinisteste. In prima parte a zilei, nu este exclus sa intampinati dificultati la locul de munca. Colegii si sefii va inteleg si va ajuta. N-ar strica sa acordati mai multa atentie familiei.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro