Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 10:32:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lucrări fără autorizaţie pe domeniul public! Poliţia Locală Ploieşti doarme?


20 decembrie 2022



UPDATE. Ploiesteanul care ne-a trimis fotografiile pe adresa redactiei ne-a informat că a fost sunat de către reprezentanţii Poliţiei Locale si informat că au fost luate toate măsurile legale pentru executarea unei lucrări pe domeniul public fără a avea autorizatiile legale. 


In timp ce fraierii urmează procedurile legale şi aşteaptă zile întregi pentru obţinerea autorizaţiilor legale pentru bransarea unei proprietăţi la utilităţile publice, există şmecheri care fac lucrările pe cont propriu, fără a fi deranjaţi de reprezentanţii autorităţilor locale. Fotografiile primite de la un cititor prezintă o astfel de infracţiune, dar mult mai grav este faptul că reprezentanţii Poliţiei Locale Ploiesti urmăresc de la distanţă efecturarea lucrărilor. Oare apropierea sărbătorilor ne dă voie să incălcăm legile după bunul plac? 

Lucrările au fost făcute pe strada Laboratorului din Ploiesti, pe domeniul public,  si sunt dovada clară a faptului că municipalitatea nu este interesată de legalitatea unor astfel de bransamente. Si vă mai vindem un pont...unul dintre cei implicati in realizarea acestui bransament este angajat al statului...

Asteptăm un punct de vedere al reprezentanţilor Poliţiei Locale Ploiesti!  

 




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro