Joi, 25 aprilie 2024 - 1:30:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Volkswagen are probleme cu transmisia DSG


13 mai 2013

Grupul german Volkswagen a fost nevoit să cheme la service 91.000 de maşini vândute în Japonia din cauza unor probleme ale transmisiei. Aceeaşi problemă a necesitat o operaţiune masivă de reparaţii care a afectat 384.181 de vehicule vândute în China.

La finalul săptămânii trecute Volkswagen a anunţat 91.000 de proprietari ale vehiculelor sale vândute în Japonia că trebuie să ajungă cât de repede posibil la o unitate service pentru o intervenţie în zona transmisiei. Conform unui purtător de cuvânt al grupului german citat de Reuters problema a apărut ca urmare a climatului dificil din Asia, cu schimbări rapide de temperatură şi umiditate dar şi a traficului extrem de aglomerat care necesită extrem de multe opriri şi reporniri.

Cu mai bine de o lună în urmă, nemţii au rechemat nu mai puţin de 384.181 vândute în china în urma unui reportaj realizat de postul tv China Central Television. Conform materialului filmat, chiar apreciata transmisie DSG (Direct-Shift Gearbox) utilizată de Volkswagen la toate mărcile sale este cauza problemelor. Mai exact, conform jurnaliştilor chinezi, unele maşini au accelerat sau decelerat incontrolabil în timpul mersului.
Anul trecut grupul Volkswagen a comercializat 3,17 milioane de maşini în Asia, dintre care nu mai puţin de 2,81 de milioane au ajuns la proprietari chinezi. Deocamdată, problema care a cauzat rechemările din Asia nu a avut efecte în Europa.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro