Vineri, 29 martie 2024 - 9:07:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum arată SEAT Ibiza 2012


20 mai 2012

seatNoul SEAT Ibiza îmbină dinamismul cu personalitatea puternică prin contururile sale care atrag toate privirile. Noul model lansat la începutul lunii mai îţi promite calitate, estetica şi tehnologie, spun oficialii SEAT.

Privind maşina cu mai multă atenţie vei descoperi un nou limbaj al liniilor: de la grila trapezoidală tip fagure a radiatorului, specifică modelelor SEAT, la profilul sculptat şi până la partea posterioară redesenata, noile linii conturează o săgeată, care conferă modelului SEAT Ibiza dinamism şi caracter sportiv.
Noile faruri au un design sofisticat, iar opţional, Ibiza este dotată cu blocuri optice bi-xenon adaptive, cu funcţia de reglare a distanţei de iluminare şi cu sistemul de spălare a farurilor.

Modelul SEAT Ibiza surprinde prin numeroasele tehnologii care îţi simplifica viaţa şi o fac mai plăcută. Dar numai îmbinarea acestor tehnologii va transforma timpul petrecut în SEAT Ibiza în experienţe de neuitat.
Proiectoarele frontale de ceaţă (dotare standard începând cu varianta Style) sunt echipate acum cu funcţia Cornering, care orientează lumina în direcţia de mers a maşinii. Astfel vei conduce în condiţii mai bune de siguranţă şi nimic nu vă va putea surprinde în următoarea curbă

O altă dotare utilă a modelului SEAT Ibiza este asistentul la demarajul din rampa, care este disponibil că o componentă a sistemului electronic de control al stabilităţii (ESP).
Cu ajutorul acestei funcţii practice, pornirea din rampa nu te va pune în dificultate, pentru că atunci când ridicaţi piciorul de pe pedală de frânare, frana se va dezactiva abia cu o întârziere de două secunde.
Alte dotări utile care îţi fac viaţa mai uşoară la volan sunt senzorul de parcare spate, senzorul de ploaie, funcţia "Coming Home", sistemul Cruise control sau funcţia de control al presiunii din pneuri.

Creatorii SEAT Ibiza au folosit cele mai noi sisteme de siguranţă, concepând astfel cel mai sigur SEAT Ibiza din toate timpurile!
De aceea, dotările de siguranţă oferite pentru SEAT Ibiza dispun de tehnologie de ultimă oră. Astfel, poţi savura în siguranţă plăcerea de a conduce, cu ABS, airbag-uri frontale pentru şofer şi pasager şi noul airbag lateral extins, aşa-numitul airbag cap-torace.
În spate vei găsi centuri de siguranţă cu prindere în trei puncte, pentru toate locurile, precum şi sisteme Isofix pe scaunele laterale din spate. În plus, un alt sistem de ancorare, montat pe spătarele scaunelor spate, oferă siguranţă suplimentară pentru copiii dumneavoastră.
Pentru mai multă plăcere la condus, noul Ibiza dispune de sistemul opţional ESP (controlul electronic al stabilităţii) de ultima generaţie, inclusiv sistemul de control al tracţiunii (TCS), funcţia de monitorizare a presiunii din pneuri şi asistent la frânare.
Pentru SEAT Ibiza sunt disponibile motoare care oferă suficientă putere pentru a naşte adevărate pasiuni. Există câte ceva pentru fiecare: de la economicul motor pe benzină de 1,2 l şi până la puternicele motoare diesel.
Indiferent de motorul pentru care veţi opta, acesta vă va oferi cuplul şi viteza optime pentru experienţe dinamice atractive.
Sunt disponibile, spre alegere, trei propulsoare pe benzină: motorul TSI pe benzină de 1.2 litri cu 77 kW (105 CP), cel de 1.4 litri cu 63 kW (85 CP) şi economicul motor pe benzină de 1.2 litri cu 51 kW (70 CP), respectiv cu 44 KW (60 CP).
Dacă preferi un motor diesel, atunci vei conduce cu plăcere SEAT Ibiza cu motor 1.2 TDI CR 55 KW (75 CP) sau 1.6 TDI CR cu 66 KW (90 CP) sau cu 77 KW (105 CP).
Toate motoarele diesel sunt echipate cu filtru de particule diesel. Acesta îndepărtează calamina, reduce emisiile şi economiseşte combustibil. Motor diesel care să menajeze mediul? Emisiile de CO2 sub 120 g/km vorbesc de la sine. Mai multă emoţie, mai puţine emisii - aceasta este promisiunea noului SEAT Ibiza.
Noul SEAT Ibiza poate fi achiziţionat de la dealerii Porsche Inter Auto - Porsche Bucureşti Aviaţiei şi Porsche Bucureşti Vest 2.Preţurile pentru acest model pornesc de la 10.729 de Euro cu toate taxele incluse (1.2l 60CP).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro