Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:49:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VW Golf 7, primele teasere oficiale (foto şi video)


26 august 2012

golfNumărătoarea inversă până la dezvăluirea celei de-a şaptea generaţii Golf a început odată cu publicarea primelor teasere foto şi video. Modelul germanilor este construit pe noua platforma MQB şi este cu 100 kg mai uşor şi cu 23% mai eficient decât generaţia precededenta.

Deşi nu este dezvăluit în totalitate, noul Golf ni se arata într-o serie de teasere foto ce trădează diferenţele între vechiul model şi generaţia ce va veni, precum şi cele mai importante noutăţi aduse de fiecare generaţie. În galeria foto se regăsesc şi câteva imagini cu fabrică unde va fi asamblat Golf 7.

Volkswagen anunţa un Golf 7 cu 23% mai eficient şi cu 100 kg mai uşor comparativ cu modelul actual. Noile dimensiuni vor fi: 4.255 mm în lungime (cu 56 mm în plus), 1.452 mm în înălţime (cu 28 mm mai puţin) şi 1.799 mm în lăţime (cu 13 mm în plus). Şi portbagajul va fi mai generos, beneficiind de un volum pentru bagaje de 380 litri, cu 30 litri în plus faţă de actualul Golf.

Autoturismul va avea la baza platforma MQB, Golf fiind primul model din gama Volkswagen şi al doilea din grup (după Audi A3) care va utiliza aceasta arhitectură mecanică. Printre tehnologiile disponibile se numără: cruise control adaptiv, traffic sign detection, lane assist, un sistem de frânare de urgenţă şi de detectarea a nivelului de oboseală a şoferului.

Volkswagen ne ţine în suspans şi în privinţa motorizărilor, însă casa auto ar putea aduce la Paris versiunea GTi, echipată cu motorul 2.0 TFSI Turbo, cu sistem de injecţie directă, capabil să producă 225 Cai Putere.

Din oferta ar putea face parte şi motorizările 1.2, 1.4 TSI cu Active Cylinder Management (sistemul de dezactivare a cilindrilor), precum şi unităţile 1.6 şi 2.0 TDI.

Noul Volkswagen Golf va fi dezvăluit pe 4 septembrie, la Berlin. Ulterior va fi expus la Salonul Auto de la Paris. Primele livrări ale modelelor cu propulsie tradiţională vor avea loc în luna noiembrie. Mai târziu, gama va fi completată cu o versiune hibridă şi un electrică.

Golf este de ani buni lider al vânzărilor în Europa, fiind cel mai vândut model pe Bătrânul Continent. Primul Golf a apărut pe piaţa în 1974, iar cea de-a şasea generaţie a fost lansată în 2008. Până în prezent s-au vândut peste 29 milioane de unităţi la nivel mondial.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro