Miercuri, 24 aprilie 2024 - 11:17:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sulina, oraşul soarelui răsare, şi-a îmbrăţişat primii turişti din acest an FOTO



De cand m-am stabilit aici, asa am botezat acest "colt de lume": Orasul Soarelui Rasare.

In fiecare dimineata, primele raze de soare din Europa aici apar. Si frumusetea tinutului dintre nesfarsitele intinderi de apa atrage an de an un numar tot mai mare de turisti. Asa s-a intamplat si zilele trecute  in mini vacanta ce tocmai a trecut.

Mai bine de 1500 de turisti au tinut mortis sa se bucure de  Sulina.

Poate indemnati  si de organizarea unui mini festival gastronomic dedicat scrumbiei albastre  sau dornici de plimbare intr-un mediu "sanatos si destins", turistii au impanzit faleza orasului, strazile si bineinteles plaja cea salbatica.

Zumzetul motoarelor de barci, muzica si programul artistic oferit au facut ca orasul sa arate ca in perioada de plin sezon. M-am bucurat ca au fost prezenti pe scena artisti locali, ansambluri de dans apartinand Casei de Cultura , cat si cele ale comunitatii grecesti- adevarate pete de miscare culturala!

Un aspect pozitiv a fost reprezentat de aparitia unui numar consistent de turisti straini sositi sa admire frumusetea Deltei si plajei salbatice din Sulina.

Un inceput promitator de sezon intr-un oras in care in aproape orice colt respiri aerul istoric.

Ramane doar sa se puna cu adevarat in valoare de catre cei competenti si acest aspect. In rest, cer albastru ce greu poate fi reprodus de pictori, aer curat , plaja salbatica si mare la fel de albastra, Dunare ce isi poarta vapoarele pe valurile ei, biserici -monument, farul -muzeu, cimitir cosmopolit, meniu pe baza de peste al naibii de  gustos , intr-un cuvant SULINA!










Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro