Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 7:57:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO/ VIDEO Vizită la atelierul de canotci de la Sulina!


28 iulie 2019

Ce poate fi mai frumos decât să înveţi o meserie pe cale de dispariţie? Se întâmplă la Sulina, acolo unde copiii, dar şi adulţii interesaţi, participă la atelierul mobil pentru construirea unei canotci.

Activitatea se desfăşoară în incinta Liceului Jean Bart din Sulina, iar organizatorii, împreună cu cei mici, lucrează zi de zi la finalizarea proiectelor.

Robert Gheorghe, managerul de proiect, prof. Valentin Lavric, Călin Ene şi toată echipa de organizare îi învaţă pe elevii pas cu pas tot procesul tehnologic de construcţie. Canotca este realizată exclusiv manual din material lemnos. Implicat în mod direct in acest proiect este şi fostul canotor Ivan Patzaichin care a vizitat atelierul.

Robert Gheorghe ne-a spus că este încântat de faptul ca cei mici sunt interesaţi de acest atelier si ca se implică cu dăruire in activităţile respective.

Orasul Soarelui Răsare beneficiază în acest sezon estival şi de altfel de activităţi pentru cei mici, dornici să înveţe lucruri deosebite. Speram ca si in anii următori, activităţi de acest gen să fie organizate. Astfel, copii îşi pot petrece vacanţa învăţând lucruri inedite şi minunate.







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro