Marţi, 19 martie 2024 - 10:47:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Femeia dată dispărută joi seara, pe canalul Sulina, încă este căutată de pompieri în Dunăre


30 aprilie 2018

Tânăra din satul Letea dată dispărută în seara zilei de joi, 26 aprilie, în timpul unui accident petrecut pe Dunăre, nu a fost găsită până în prezent, iar pompierii continuă să-i caute corpul în apele fluviului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Florentin Daciu, a declarat presei că femeia, în vârstă de 36 de ani, este căutată de doi subofiţeri şi o ambarcaţiune.

"Căutările au fost reluate (luni, n. red.) în jurul orei 11,45. Se caută în jurul milelor 8 şi 9 ale Dunării", a precizat reprezentantul ISU Delta. Intresant este că la căutări participă şi băiatul femeii, elev în clasa a 12a. Povestea băiatului este cu atât mai tristă cu cât, în urmă cu un an a rămas orfan de tată.

Corpul femeii a fost căutat în apele Dunării şi în ultimele trei zile de lucrătorii inspectoratului.

Tânăra din satul Letea, Delta Dunării, se afla joi, 26 aprilie, într-o ambarcaţiune împreună cu alte două persoane, atunci când, la mila 8 a Dunării, în apropiere de satul Crişan, barca s-a răsturnat, după ce s-ar fi lovit de un corp dur plutitor.

Celelalte două persoane, ambele din aceeaşi localitate, au fost salvate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea cu răni, însă tânăra de 36 de ani nu a mai fost găsită, în ciuda căutărilor începute imediat după eveniment de către lucrătorii ISU şi de poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă.

Căpitănia Portului şi Poliţia Transporturi a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului au început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul, primul de acest tip de la începutul anului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro