Marţi, 19 martie 2024 - 7:23:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarului Sulinei nu-i plac ziaristii...


28 martie 2018

Miercuri, 28 martie, a avut loc o sedintă a Consiliului Local Sulina. Prima şedinţă, probabil, din istoria oraşului la care participa un reprezentant al mass media...

Şi pentru mine a fost o premieră. A fost prima oară când am participat, ca ziarist , la o dezbatere oficiala in cadrul Primăriei Sulina.

Unii din consilieri ma priveau cu prietenie iar altii,  probabil neobisnuiti cu prezenta presei erau circumspecti, dar curioşi  Presedintele de sedinta m-a prezentat civilizat si totodata am spus cateva cuvinte despre publicatia STIRI ACTUALE.

Nu au fost toti consilierii prezenti, iar unul  dintre ei a sustinut pe o retea de socializare ca nu a fost informat despre organizarea sedintei. Lucru destul de grav dupa opinia mea.

La o ora si jumatate dupa inceperea sedintei, nici macar primul punct nu fusese dezbatut si finalizat.

Este vorba de  Proiectul de hotarare privind "Aprobarea procedurii de utilizare a domeniului public si privat si modalitatea de incasare a taxelor aferente utilizarii". Pareri impartite, voci ridicate, galagie. Probabil ca maine, se vor afisa toate hotararile luate in urma acestor propuneri. 16 la numar. 

Am ramas surprins de un faptul că desi suntem in anul 2018, in Uniunea Europeana, Nicolae Răduş, primarul orasului Sulina, NU STIE CA ESTE PERSOANA PUBLICA SI CA PRIMARIA PE CARE O CONDUCE ESTE O INSTITUTIE PUBLICA! Astfel nu imi explic de ce a incercat (fara succes) sa ma opreasca sa fac fotografii sau să înregistrez video dezbaterea.Sustinea sus si tare ca.mi trebuie aprobare! Amuzant moment! 

Ziaristii pot participa la orice sedinte de consiliu local din tara asta, neavnd nevoie de invitatii speciale sau aprobari. De fapt...orice cetaţean este liber să asiste la sedintele de consiliu local, acestea fiind publice.

Interesantă şedinţa de Consiliu Local...Promit să particip şi la următoarele...

Anexez ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local...Sunt convins că multe persoane sunt interesate de temele dezbatute...








 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro