Luni, 22 iulie 2024 - 5:57:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO/FOTO Misiune îndeplinită: canotca la apă/ Concurs inedit la Sulina


29 august 2019

Atelierul de proiectare şi execuţie, demarat în luna iulie, a realizat un număr de patru canotci.  Initiatorul proiectului Viorel Gheorghe,  impreună cu elevii Liceului "Jean Bart" din Sulina  au lansat  canotcile la apa.

Una dintre piese va fi expusă permanent in unitatea de învăţământ din Oraşul Soarelui Răsare.

Acest gen de evenimente lăudabile ar trebui să fie sprijinit de către autorităţi şi sa fie implementate în cat mai multe şcoli. Pe lângă acest  fapt, copiii au fost stimulaţi să participe la un altfel de ecologizare: la fiecare pet umplut cu chistoace de ţigări, aceşti au primit o sticlă de suc.

Totodată Viorel Gheorghe si Călin Ene, vor organiza in week-endul 6-8 septembrie primul concurs din ţară  de Quadrathlon.

Pe o distanta de 30 km,atât pe uscat cat si pe mare, concursul va fi structurat in patru probe: alergare,  înot, cursa de bicicleta si canoe.

Deja si-au anunţat prezenţa câteva zeci de participanţi. Consursul se va desfăşura  in Sulina, an de an, la sfârşitul verii. Atunci cand ai vointa, depui suflet, dorinta si te implici in mod direct, se pot face lucruri deosebite si in zone izolate sau greu accesibile.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro