Marţi, 19 martie 2024 - 12:01:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oraşul în care nu s-a sărbătorit Ziua României!


3 decembrie 2019

1 Decembrie este zi de o mare însemnătate naţională pentru tot ceea ce înseamnă suflare românească. Sau cel putin asa ar trebui să fie in toate orasele din ţară.

Din pacate in cel mai estic punct al României, la Sulina, manifestările specifice zilei naţionale nu există. Nu exista drapele amplasate pe străzi, nu există iluminat tricolor pe unele clădiri simbol ale orasului, nu există nicio depunere de coroane de flori la monumentele din oras, nici nu pomenim de defilare sau vreo altă activitate NORMALĂ pentru această zi.

Doar câteva grupe de copii imbracati in portul national , chemati sa danseze la Biblioteca orasului, amintesc de marea sarbatoare. Si cativa localnici care şi-au arborat cate un drapel

Probabil ca cei din conducerea oraşului nu au prevăzut în bugetul primariei activităţi simbol pentru ţară.E si foarte greu să îţi cinstesti ţara măcar o dată pe an.

De 1 decembrie 2019 pe străzile din Sulina defilau doar cornutele si câinii vagabonzi. Iar la monumentele existente se regăsesc doar coroanele uscate rupte, depuse în vara  de Liga Năvală.

Bravo, stimabililor conducători de urbe. Săraca  Sulina frumoasă batjocorită de bravi conducători!




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro