Duminică, 21 aprilie 2024 - 5:27:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Plimbări periculoase şi urât mirositoare la Sulina...


19 aprilie 2018

La inceput de sezon turistii sunt asteptati, la Sulina, cu strazi pline de excremente de caini comunitari, pisici "libere" , vaci sau cai salbatici. Poate ca numarul cainilor vagabonzi a crescut. Si nu poate, sigur. Sau poate ca autoritile orasului doresc sa infiinteze un muzeu al excrementelor asa cum exista in Marea Britanie sau Italia. 

O fi vreo noua strategie de atragere a turistilor? Cine stie!

Insa, a sosit vremea calda si toti acesti rahati miros urat. Si e deschidere de sezon. In plus de asta, atunci cand ploua toata mizeria se imprastie pe pavele. Si noi o ducem in case. Si microbii tot in jurul nostru sunt. Ne putem imbolnavi,nu? Si exista riscul tot mai mare  sa calci in acest "noroc" .

Si zi de zi mizeria apare pe trotuare, in fata blocurilor, pe faleza, pe strazi. Si nimanui nu.i pasa.

Si cainii se inmultesc! La fel si persoanele muscate de patrupedele lasate sa traiasca liber prin oras. Seara se aduna in haite si bantuie dupa hrana. Daca ai noroc, scapi necapsat.

Incepe un nou sezon turistic.

Orasul arata din ce in ce mai jalnic. Unele cladiri stau sa cada peste trecatori. Asa se semnalizeaza eventualele caderi de tencuiala sau materiale din acoperis: cu fiare inestetice in care oricand  un copil se poate accidenta, cu sarme si carpe. Ca in tarile lumii a treia.

Data viitoare cand merg "pe continent" , promit sa iau o rola de banda avertizoare . Costa 18 lei. Si am sa imprejmuiesc zona! Asteptam turistii....
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro