Marţi, 16 aprilie 2024 - 10:14:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Moş Nicolae împarte cadouri la Ploieşti Shopping City


5 decembrie 2014

Magia sărbătorilor de iarnă va fi simţită din plin în cel mai mare centru comercial din Prahova, la sfârşitul acestei săptămâni. Moş Nicolae îi aşteaptă plin de daruri pe cei mai cuminţi copii la Ploieşti Shopping City, iar Fabrica lui Moş Crăciun, voucherele cadou şi tombola cu premii vor completa atmosfera de poveste din acest weekend.

Moş Nicolae vine la Ploieşti Shopping City

Pentru că evenimentele speciale dedicate celor mici se ţin lanţ la Ploieşti Shopping City, Moş Nicolae îi aşteaptă cu nerăbdare şi cadouri pe micuţii ploieşteni în zilele de 5, 6 şi 7 decembrie. Astfel, cei care au fost cuminţi tot anul şi vor fi prezenţi în centrul comercial vor primi bomboane, felicitări şi jucării de la îndrăgitul personaj.

Fabrica lui Moş Crăciun, voucherele cadou şi tombola cu premii, în continuă desfăşurare

Evenimentele deosebite din sezonul cadourilor continuă la Ploieşti Shopping City. Cei mici au ocazia să participe la atelierele de împachetat bomboane, de realizat jucării din piese LEGO, dar şi să coloreze felicitări de Crăciun. În plus, ei se vor putea fotografia alături de Moş Crăciun sau de spiriduşul său şef, iar toate pozele realizate vor apărea pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City. La final, toată lumea va pleca acasă cu o diplomă şi o insignă care atestă rolul de ”Ajutor al lui Moş Crăciun”. Fabrica lui Moş Crăciun este deschisă zilnic, de luni până vineri, între 17:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică, între 11:00 şi 21:00.

Mai mult, cei care vor achiziţiona produse în valoare de cel puţin 200 de lei din centrul comercial vor primi premii instant. Cumpărătorii trebuie să prezinte bonul fiscal la Biroul de Informaţii zilnic, între 12:00 – 22:00, şi vor avea parte de un cadou-surpriză. Magazinele partenere sunt: Chopstix, Domo, Gatta, Intersport, La Cucina, La Naşu Conaşu, Florăria SIATI, Marionnaud, Mizar, Optica Express, Secuiana, Sephora si The Jack Casino. Totodată, vizitatorii care doresc să le facă surprize plăcute persoanelor dragi pot achiziţiona vouchere cadou, în valoare de 30 de lei fiecare, de la Biroul de Informaţii. Lista magazinelor participante poate fi consultată pe link-ul următor: http://ploiestishoppingcity.ro/magazine_partenere.pdf.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro