Vineri, 29 martie 2024 - 12:06:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gavrilescu: Codul Fiscal trebuie votat urgent


10 martie 2015

Preşedintele Partidului Liberal Reformator (PLR) Prahova, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, a declarat, luni, la Ploieşti, că mediul de afaceri din România trebuie împrospătat, astfel că este nevoie ca noul Cod Fiscal să fie votat urgent.

"Mediul de afaceri din România trebuie împrospătat pentru că şi angajatul, şi angajatorul are un rol foarte important în modul în care se dezvoltă economia naţională. (...) Este important ca acest Cod Fiscal să fie urgent votat în Parlamentul României după dezbaterea legală", a afirmat Gavrilescu într-o conferinţă de presă.

Aceasta a subliniat nevoia ca România să se alinieze normativelor europene, punctând în acest sens importanţa susţinerii IMM-urilor.

"Eu doresc ca mediul de afaceri din România să fie revigorat, doresc ca numărul IMM-urilor din România să crească (...). Suntem o ţară europeană, trebuie să ne aliniem tuturor normelor şi normativelor internaţionale şi să ne uităm atent cum în celelalte state, nu numai din Europa, ci din întreaga lume, IMM-urile au o forţă extraordinar de mare. Aşa cum în România peste 42% din aportul la PIB este adus de IMM-uri, trebuie să aducem contribuţia noastră prin votul în Parlament (...) ca dezvoltarea IMM-urilor din România să se facă aşa cum trebuie, cu facilităţile de rigoare şi cu respectarea legii şi din partea dumnealor", a afirmat ministrul.

Totodată, Graţiela Gavrilescu şi-a exprimat speranţa că armistiţiul pe Codul Fiscal propus de liderul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, va fi însuşit de liberali.

"Sper să şi-l însuşească, să îl voteze şi să fie de acord cu el membrii PNL, adică foştii noştri colegi membri ai PNL. (...) Sper ca ei să voteze modificările actuale din Codul Fiscal", a mai declarat


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro